פלוקי גשי למשרדי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואייייי זוכרת את הכותרת הזאת? או- פלוקי תתפקדי??
    אז ככה משעמם לי קצת ומאחר שדיברנו על ההריון שאני רוצה נזכרתי בהריון הקודם שלנו.. אני רוצה ממך הבטחה שגם הפעם יהיה לי ג'קוזי ב-3 לפנות בוקר והתכתבויות הזויות פה ובמסנג'ר..
    יקירתי לא איחלתי אז עכשיו אני אאחל- שתהיה לך שנה מדהימהההההההה אני אונהבת אותך מלאאאא ושמחה שבזכות הפורום הזה יצא לי להכיר אותך.. את חברה אמיתית ואני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי.. והכי חשוב- לחתן החתיך שלי!!!!!!! שתהיה לשניכם שנה מדהימה מלאה בחוויות וריגושים שנה של אושר ופרנסה שנה של אהבות והתחלות חדשות...(שכחתי לעשות פסיקים)...
    הסיבה היחידה שאני פותחת שירשור זה כדי לאחל לך את מה ששכחתי לאחל..(-:
    לגבי ההתפקדות- אני מבקשת להתפקד במהרה ולחזור לימי ההריון שבו היינו הופכות כל שרשור למגילות ועמודים... וואי עוד זיכרון- זוכרת שהיינו עונות לכל אחת בשרשור שלה והופכות אותו למגילה ובסוף שוב- פותחות שרשור משלנו בשעות מאוחרות וכל ההריוניות הערניות היו מצטרפות אליו? איפה הימים האלה??? איפה?
    בינתיים- לילה טוב לך ולכל בנות הפורום הותיקות והחדשות..
    ]
14 תגובות
עמוד 1
  • טוב מאמי השארת אותי דומעת (אולי דליפה מהג'קוזי...)
    תודה רבה אין לך שמץ שמצון של משוג כמה אני מרוגשת ונסערת...
    אני זוכרת שצלצלתי אלייך ושאלתי מה עושים איך מתמודדים... בדיוק אחרי שאביך נפטר עליו השלום.
    עברנו רבות... המון רגעים של אושר ושמחה עילאית ומאידך של תהום שחורה וכאב לב.
    אבל לא משנה מה... תמיד אבל תמיד תהיה לנו פריז... סליחה הג'קוזי...
    כל שיחה איתך היא לונה פארק ומיותר לציין שאני מאחלת לך בחזרה את כל מה שאיחלת לנו
    וכמובן מבקשת סליחה
  • לגבי הסליחה- אני מאושרת!!!!!! הוצאתי סליחה!!!
    לגבי חתונה- רק עוד 16 שנים.. ועוד 17 שנים יהיו תמונות של הנכדים..(-: וואי הם מהירים הילדים שלנו..(-:
    ולגבי השאר- זה כל כך נכון- מה לא עברנו? צחוקים והכרות פה ואז המתנה לכל תשובה כי אם בטעות מישהי לא ענתה שעה אז אולי היא בחדר לידה ואחרי זה הגידול שלהם ומהפחד שעוד חודש חלף.. האיחולים ליום הולדת שנה כבר בגיל 10 חודשים כדי להלחיץ אותך ובסוף עברנו אפילו את הדברים הנוראים כמו אבי ואמך.. וואי את קולטת שעברו שלוש שנים בערך מההכרות שלנו??? מפחיד!!!!!!
    ]
  • אחרי שסחטת ממני דמעות איך לא אכתוב סליחה?

ותפסיקי לעצבן אותי עוד 17 שנה השתגעת?!?!?

וכן שלוש שנים זה מפחיד... אני לא מבינה איך אני עומדת בזה זה מה שמפחיד. חחחחחחחחח
    סתםםםםםםםםםםםםםם
  • את עומדת בזה בזכותי.. הקסם של השפיע עליך ואיך אפשר לא לאהוב אותי? אני לא מאשימה אותך..(-:
    וואי בטוח יחשבו מחר בבוקר שאנחנו שתי סתומות.. אחת פאקצה ואחת רגשנית.. נו מילא..
    ןולגבי 17 שנה.. תירגעי הוא אוטוטו בן 3 אז 17 שנה זה גיל 20... ועכשיו בלי לשקר- עד איפה הלב שלך צנח אחרי שרשמתי שהוא בן 3?
    ]
  • אני גרה בפנטהאוז ולדעתי הוא בחניה התת קרקעית
  • נהדר... זה עבד!!!!!
    וואי זה גדול... אני מתארת לעצמי אותך מנסה לקנות לו בגדים של 18 חודשים ומשתכנעת שזה מתאים... חחחחחחחח סתאאאאאאםםםםםםם אני פשוט נהנת להתעלל בך בנושא הזה..(-:
    ]
  • טוב אז אם כבר דיברת על זה... לצערי זה נכון
    18 חודשים זה סבבה עליו כי 12 ממש בול חחחחחחחחח
  • גדולללללללללללללל וכולם אמרו לי שמשהו לא בסדר אצלי כי אני מלבישה אותה בארוך של שנה שעברה 12 חודשים או 18...
    ]
  • מה גדול מה?!?!? קטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • חחחחחחחחח

התמוגגתי לראות את השרשור שלכן.

לא השתניתן- נישארתן מדהימות ומצחיקותתתתתתתת

בשמת
  • פלוקי גדול כי זה מצחיק יא נעל.. אבל כן הוא גם גבר גבר חתיך וגדול!!!!
    בשמת- את מוזמנת להצטרף לשטויות שלנו..
    ]
  • שלומית יצאת חומוס עם טחינה... אני הבנתי ולכן הדגשתי....
    זה היה בצחוק

בשמת תודה יקירה את בהחלט מוזמנת...
  • וואי שתי מצחיקולות
  • נשכחות זה הכי כייף... זה כל מה שנשאר בסופו של יום... זכרונות

אכן שלא נדע עוד צער
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה