אוף אני בדיכאון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המצב הכלכלי על הפנים אנחנו במינוס 9 אלף אני לא עובדת בעלי מביא משכורת של 4.000 אין לנו שקל בחיסכון, אנחנו לקחנו הלוואה לפני שבוע 5.000
    שכל חודש ניצטרך לשלם 300 ש"ח, יש לנו ויזה שכל חודש יורדת 2.700 .
    ההורים שלי עוזרים לי המון, לפני כמה ימים אמא שלי שאלה אותי מה מצב הכלכלי שלי אז אמרתי לה סביר, ואז היא שאלה אותי כמה את במינוס אני פשוט לא ידעתי מה לענות, כי אני מכירה אותה היא לא תרד ממני, אז בסוף קצת שיקרתי לה (ואני שונאת לשקר ) אז אמרתי לה 6.000 והיא מה זה התחילה לצעוק עליי, היא אומרת לי מה אתם עושים עם הכסף, את כל עזרה אתם מקבלי ממני. הורים שלי שיהיו בריאים קונים ונותנים מעל ומעבר.
    אני פשוט התחלתי לבכות. דיברתי עם בעלי אמרתי לו בוא נחסוך קצת אבל אין מי לדבר, הוא מבין את המצב אבל לא מוכן פשוט להקשיב לי. יש לנו ילדה בת שנה צריך גם לחשוב עליה.
    בנות יש לכם עצה בשבילי.?
    סליחה על האורך הייתי חייבת לשפוך את הלב
10 תגובות
עמוד 1
  • אין הרבה מה לעשות.. גם אני הייתי במצב הזה
  • למה את לא יוצאת לעבוד?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יש מעט מאוד אנשים היום שלא חיים במינוס לדעתי...
  • האמת זה מה שאני שומעת בזמן האחרון מהמון חברות שלי.

אני מצטערת אם אני נשמעת קשה אבל לפעמים צריכים מישהו
    שיאיר אותך.

בעלך צריך למצוא מקור הכנסה נוסף, אפילו ללכת ולשטוף מדרגות
    או להיות מלצר במסעדה אי אפשר לחיות מ-4000 ש"ח.

ואת למה את לא עובדת ??????? הבת שלך בת שנה תכניסי אותה לגן
    ותתחילי לעבוד ואפשר וזאת לא בושה לעבוד במשק בית לזה תמיד
    תמיד יש ביקוש , לא צריך לשלוח קורות חיים לאף אחד.

אני מגדלת 2 ילדים לבד ותמיד תמיד אמרתי שכל עבודה מכבדת את בעליה
    אני עשיתי ועבדתי בכל דבר אפשרי חוץ מזנות כדי לפרנס את הילדים שלי, עם גב שבור הלכתי למושבים ליד הבית שלי וניקיתי בתים.

אז קדימה אני יודעת שזה קשה בהתחלה אין מה לעשות כל ההתחלות קשות.
    להתחיל להגדיל את מקור ההכנסות שלכם.

אם את רוצה לעבוד במשק בית אני יכולה לסדר לך כמה בתים תלוי כמובן איפה את גרה. המייל שלי הוא : [email protected]
    יש גם את פעמונים אולי הם יוכלו לעזור לכם http://www.paamonim.org/

שיהיה לכם המון המון בהצלחה ואל תהססי לפנות אלי אשמח לעזור.
  • אני לא יודעת איך אפשר לחסוך עם משכורת של 4000 ש"ח
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • קבלי

• לפי מה שאת מתארת אין לך הרבה בררות, את חייבת למצוא עבודה ולעזור בפרנסת הבית.
    בעלך יכול לבקש העלאה במשכורת??
    אין לי מושג איך חיים עם משכורת של 4,000 ש"ח במדינה יקרה כמו שלנו, לא פלא שאתם בחובות
    איפה אתם גרים? יש רווחה שיכולה לעזור לכם.

• יקרה- את מוזמנת לשפוך את הלב..
  • מצטרפת לקודמותיי.....

צריך לדעת לחיות נכון במדינה במצב הנוכחי המזעזע.

מה שצריך ואיפה שאפר לקצץ - צריך לעשות את זה.

וכן, אני מצטרפת בהמלצה למצוא עבודה!

אי אפשר לחיות ממשכורת אחת במצב הנוכחי, בטח שלא משפחה.

דיכאון לא יעזור בכלום אלא להיפך - צריך לשנס מותניים ולבדוק איך יוצאים מהמצב הזה!!!!!!
  • אצלנו,אנחנו מסייעים-כלכלית להוריו של בעלי,אני עדיין לא-עובדת וברוך-השם,ללא-מינוס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה