בלעע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיוק היום בבוקר כשבעלי ליווה אותי לתחנת אוטובוס (-כמו בכל בוקר) אמרתי שב"ה אין לי כ"כ תופעות של הריון (-בחילות יש אבל חוץ מזה-כלום),שאני לא מקיאה....

ואז...איך שעליתי לאוטובוס.....התחלתי להרגיש בחילה,קושי לנשום,חולשה...התקשרתי לבעלי ואמרתי לו שאני לא מרגישה טוב ישר הוא אמר לי:"תחזרי הביתה,אל תלכי. תבואי ותנוחי." אז אמרתי לו שאני לא יכולה כי במילא הבוס שלי מעפן (-ואני לא צריכה לספר לו עד כמה,הוא כבר יודע...) והוא יעשה לי עכשיו פרצופים...כי ביום שלישי גם לא הגעתי כי לא הרגשתי טוב...
    בקיצור-אני עדיין מרגישה לא הכי טוב..אומנם לא בחילות רציניות,אבל הן קיימות...לפעמים יותר חזק ולפעמים פחות...החולשה נמצאת...והקושי לנשום...

במידה ואמשיך להרגיש ככה אני "מפחדת" לבוא לבוס שלי ולהגיד לו שאני רוצה ללכת היום מוקדם-כי באתי שאני במילא לא מרגישה טוב כי אז הוא יעשה לי פרצופים שחבל על הזמן!!!!!!!(-כי גם לקחתי חופש בחול המועד סוכות וגם את זה הוא לא אהב אבל עד שבעלי בחופש אנחנו רוצים לצאת ולטייל ככה שאני לא מתכוונת לעבוד עד השעה 17:00 בחול המועד)

בקיצור-אני לא יודעת מה לעשות.....!!
10 תגובות
עמוד 1
  • חכי, תני לזה להירגע
    רצת לאוטובוס- ואת בהריון
    יש לזה השלכות...

במידה ותרגשי שאת לא יכולה בכלל להשאר
    תאמרי לבוס- ואין מה לעשות
    שיעשה פרצופים עד מחר....

• תשתי הרבה מים קרים, ותדאגי שחלון יהיה פתוח ותנשמי אוויר צח...
    אחרי שזה קצת עובר תאכלי טוב ותשתי המון ומקווה שזה יעבור לך :) תרגישי טוב!!!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• michali_pa- לא רציתי לאוטובוס... חח הוא הגיע כשהייתי כבר בתחנה..
    זה סביל להישאר...אבל קשה..

בקרוב אצלינו- אני גם מזגן...אני בקרוב מסיימת לשתות חצי ליטר......

אני אראה בהמשך מה קורה...אם אני אלך זה יהיה סביבות 13:30-14:00 בטח...
  • אויש אני קוראת מהתחת כנראה
    חשבתי שרצת סורי...

ותרגישי טוב!
    תנסי להשאר כמה שיותר
    את רואה שאת לא מצליחה פשוט לכי - ותחשבי על עצמך ובריאותך בלבד...

• מאמי תחשבי על עצמך ועל התינוקי שבבטן. לא על הפרצופים של הבוס. שיקפוץ לך
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מלאכיות שלי-את צודקת,פשוט נמאס לי להרגיש כל פעם שאני אומרת לו שאני לא מרגישה טוב לא נעים ולא בסדר.... כי כבר הייתי בחופש יום שלישי... אבל מה אני יכולה לעשות...פשוט אין לי כוח לפרצופים שלו.......

אני אנסה לסחוב.....................

michali_pa- זה בסדר...לפעמים מבינים דברים אחרים..........מותר
  • מה קורה עם יום כיפור את צמנ?
  • כן. אני צמה........

במידה ויהיה לא טוב ח"ו אשתה בשיעורים........

את צמה?
  • אז אני מרגישה סביל...חלשה,מעט מבוחלת...אבל סביל כדי להישאר בעבודה.... והאמת? שלא בא לי להישאר
  • אני צמה בעז"ה מקווה שיעבור טוב...אני די מפחדת מצומות את תשעה בבאב בסוף שברתי באמצע אבל אניע מאמינה שעכשיו יהיה יותר טוב.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה