התייעצות על התחשבנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדכ אני לא קטנונית , ולא מחשבנת אם חברה קנתה לי אול א קנתה לי , מי בא למי יותר וכו ..
    זה נראה לי שטויות ומי שיכול עושה וזהו.
    אבל........ אני מתחילה להרגיש פרייארית בנוגע לשתי חברות ..תגידו לי מה לעשות ואם אני סתם נפגעת :
    יש לי חברה לאורך שנים , אבל שמתראות אחת לשנה . היא באה לברית של ירין , אני באתי כמובן לברית של הבן שלה- אין מצב שאפסיד.
    לבריתה של אוריאן היא לא באה אבל היתה לה סיבה בהחלט טובה . לא כעסי ולא נפגעתי .
    אבל ...עד עכשיו לא באה לראות את אוריאן .הילדה בת 10 חודשים .
    אז אני מבינה שאנשים עובדים ויש לה ילד בבית .. ובכל זאת ..
    עכשיו היא צריכה ללדת . באמת שאני שמחה עבורה מכל הלב . מצד שני , אני לא מרגישה שהיה לה חשוב לבוא אלי , ואולי היה פה חישוב כלכלי , אבל גם לי יש חשוב כלכלי ובכל זאת אני באה לעשות כבוד.
    אז השאלה אם אתן הייתן הולכות לארוע שלה?

עוד חברה - יש לה 3 בנות . בכל שנה אני קונה לשלושת הבנות שלה מתנות באמת יפות (100 שח לפחות) , והשנה, היא "שכחה" את ירין
10 תגובות
עמוד 1
  • אני כן בעד התחשבנויות אבל אין כלל בלי יוצא מן הכלל.

קרה לי שבשנה שעברה חברה לא באה ליום הולדת של ספיר
    היא שכחה בהתחלה קצת "נעלבתי" אבל לא יכולתי לשמור את
    זה יותר מידי וכשהיא חגגה יום הולדת לבת שלה אז כן באתי.

אז תלוי מי החברה.
    לדעתי מי שלא מכבד אותך באירועים אל תכבדי אותו גם.
  • באמת מעצבן יש לי 2-3 חברות כאלה גם...
    מה אגיד לך לפעמים זה קשור לתקופות שונות בחיים שלהן דברים שהן עוברות וכו'
    אישית עם חברה אחת שכול הזמן רק אני יזמתי את הקשר עלו מים עד נפש - לא רוצה לא צריך - הפסקתי להתקשר.הפלא ופלא אחרי חודשיים היא התקשרה.
    לגבי שמחות אם מדובר בחברה טובה אני אשמח לשמוח בשמחתה גם אם היא לא הגיעה ושמחה איתי בשמחתי על זה אני פחות מחשבנת כי כמה אירועים כבר יש (לפחות ככה זה אצלי).
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • וואי מאמי אני שונאת את זה!
    את ממש מזכירה לי אותי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • מבינה את ה"התחשבנות" שלך. באמת.
    מה הקשר ביניכן בכלל? מדברות כל יום/פעם בשבוע-שבועיים/בימי הולדת בטלפון?
    הן חשובות ויקרות לך וחלק מורגש מחייך כיום?
    לפעמים אנחנו משאירים אנשים בחיינו /בפלאפון/בפייסבוק מכוח האנרציה ופחות בגלל שעוד יש לנו משהו איתם, לפעמים זה חסד נעורים ולפעמים זה באמת סתם.
    אז ממליצה לבדוק מול עצמך מי הן עבורך כיום ולהחליט בהתאם

• וואי איזה הקלה שמבינים אותי . חששתי שאצא "קטנונית וצרת עין "
    הקשר בנינו דווקא טוב. אחת מהן אנחנו אמנם לאמתראות אבל בהחלט מדברות שיחת נפש אחת לכה זמן בטלפון .(כשצריכה תמיכה היא מתקשרת.)
    עם השניה אני דווקא יוצאת מידי פעם , לפחות אחת לחודש .

השלישית , אני מודה הקשר רופף ..
  • אז עכשיו זה זמן מצוין לעשות חשבון נפש - להשאיר את מי שצריך להפרד ממי שלא, אולי במקום ללכת אליהן לארוע - תלכי הביתה עם מתנה צנועה ואז גם תכבדי אותן, גם תעמדי בתקציב שלך וגם לא תאבדי אותן....
  • אני גם חושבת שלפעמים יש צורך להתחשבן.
    אני לא אתחשבן עם בני משפחה כי משפחה זה מעל לכל,
    אבל לגבי חברות גם אני מתחשבנת פה ושם.
    לגבי חברה א' - הייתי כן מגיעה לאירוע, בעצמך כתבת שהיתה לה סיבה טובה.
    זה שהיא עוד לא באה לראות את אוריאן מאז הילדה שלך, זה לא יפה, אבל עדיין הייתי מעבירה את זה.

לגבי חברה ב' - אולי היא באמת שכחה ולא לא קנתה בכוונה?
    אני הייתי נותנת לה עוד צ'אנס וקונה מתנות לבנות שלה גם השנה.
    אם בשנה הבאה היא עוד הפעם תשכח את ירין, זא זהו. פיניטו לה קומדיה.

לגבי חברה ג' - נראה לי שבאמת לה היה לא חשוב לבוא
  • אני מסכימה עם נטלי בכל מילה

------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מסכימה עם לינברי
  • אני עם נטלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה