ואי עצבייייייים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עצביםםםםםםםםםם עם הכללית הזאתתתתתתתתתתתת
    יש לי הפניה לבדיקות דם הורמנליות ליום השלישי למחזור וזה מ-ח-ר יוצא לי אני עם המזל הנאחס שלי
    ומחר אין בדיקות דם יופי!!!!!
    ורציתי כבר לבוא מוכנה עם כל הבדיקות שנתחיל הזרעה חודש הבאאאאאא
    גם תחודש הזה פיספסתי אוףףףףףףףףףףף
10 תגובות
עמוד 1
  • טליה, אני יודעת שיש מעבדות שכן עושות בדיקות דם ביום שישי בבוקר,
    אני יודעת שלמכבי יש מעבדות שעושות בדיקות דחופות,
    תבדקי שוב,
    בהצלחה
  • באמת?...... יאווווווווו תודההה אני עכשיו אבדוק הלואי ויש בכלליתתת
  • מאמי עם זה יעזור לך אז לי היה אותו סיפור וגם נפל לי היום השלישי למחזור ליום שישי וכללית אצלינו סגורים בכלל בימי שישי..אז אמרו לי במחלקה לעשות ביום השני למחזור כי לא הייתה לי ברירה..

• תבררי עם הרופא האם ניתן ביום החמישי אני חושבת שאפשר

• ובאמת אפשר גם ביום שישי
    בלאומית האחות הסבירה שהיא יכולה להוציא את הדם
    ואני צריכה להביא את זה למעבדה, או לשלם על מונית למעבדה.
  • ביום השני כבר מאוחר מדי זה היה היום!!!!

ועכשיו גם הצילום רחם הזה יש תור רק ב24!!!! בגלל סוכות!!!!
  • טליה ,

אין מבינות אותך יותר מאיתנו ,כל השיבושים הקטנים האלה שנראים בעינינו כסוף העולם , כי אני לא יכולות לעשות בדיקות מסוימות כל יום אלא רק ימים מיוחדים מאד,
    לצערי, יש בחיינו אכזבות וכל זה חלק מהעניין , את, תפקידך להיות חזקה עם ראש מורם לא להתייאש ולא להפגין כלפי בן זוגך שאת מרימה ידיים או בדרך לייאוש קל , כי אלו הם מצבים מאד רגישים בייחוד בזוגיות ,
    תפנימי לעצמך שאת חזקה , כי את חזקה , ותמיד תזכרי ,( אני לא יודעת אם את אדם מאמין או לא |) הקדוש ברוך הוא לא מעמיד אותנו במצבים שאנחנו לא יכולות להתמודד מולם או איתם ,אז תוכיחי לעצמך קודם כל שאת חזקה ויכולה להתגבר על הכל, אנחנו איתך כאן ,להרים אותך ולחזק אותך ,לבכות איתך ,לפחד איתך, והכי חשוב לחלוק איתך את הרגע המיוחל לכולנו ...
    אז קחי נשימה עמוקה ... ותתחזקי !!
    נשיקות
  • בדיקות הורמונאליות ניתן לעשות בין היום ה-2 ועד היום החמישי. כך שאת יכולה לעשות גם ביום ראשון.

בהצלחה
  • תודה רבה:))) ירדה לי אבן מהלב
  • מאמי את באמת יכולה להיות רגועה, את הבדיקות את יכולה לעשות ביום ה- 5 למחזור... אז לא פספסת כלום....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה