רחם עם ממלכה משלו ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    נכון שאני לא ממש פעילה כמו הרבה כאן ,אבל אני המון צופה מהצד, לכל מקרה אני אספר בקצרה עלי:
    אז יש לי רחם כפול ( שניהם תקינים) אני בת 34 , אצל בעלי הזרע סביר ,הם לא טרזנים אבל הם בסדר, אנחנו מנסים כשנה , עברנו שני סבבי הזרעות בקופ"ח , ועכשיו החלטתי לעבור את הIVF אצל רופא פרטי, הוא נתן לי להשתמש בתרסיס לאף , ולהזריק גונל מיום שלישי לווסת(זה היה ביום שבת) בכמות של 150 , ועד להיום, היום הייתי באסותא בבדיקת דם ואולטראסאונד , יש לי זקיק בגודל 11 ובגודל 10 ועוד קטנים בשחלה ימין ובשחלה שמאל יש זקיק בגודל 10 ועוד קטנים , הטכנאית הצחיקה אותי שהיא שאלה אם אני מוכנה להשכיר רחם אחד, ושלכל רחם אצלי יש לו ממלכה משלו ..

לכל מקרה אני מאד חוששת שהשאיבה וההחזרה ייצאו על חג סוכות והכל יתחיל להתפקשש בגלל שהשעות שלהם באסותא לא שגרתיות...

וזהו, הייתי חייבת לחלוק את הכל , ואין לי עם מי חוץ מכן כמובן ...
    אה, ודרך אגב אני מזמינה אותי ואת הבטן שתהיה לי בע"ה ובעזרת החסידה למפגש שקבעתן בינואר , אפשר ,נכון ?

זהו סליחה שקצת, הרבה חפרתי
    חתימה טובה לכולן ושהחודש הזה יהיה ביקור אצל כולן - אמן !!!
13 תגובות
עמוד 1

• חח.. לכל רחם ממלכה משלו..
    יכול להיות שיהיו לך תאומים כל אחד ברחם משלו??
  • קודם כול המון בהצלחה לך בטיפולים..אני גם כרגע עם דקא וגונאל האולט' שלי יהיה ביום ראשון הזה..ואני מקווה מאוד שהשאיבה לא תיפול לי על איזה חג (מקסימום אני ישאב לעצמי חחחח) זה מבאס שמשהו מתפקשש בגלל החגים אבל לפי דעתי מחלקות כמו הפריה חוץ גופית ואולטראסאונדים חייבים לעבוד גם בחגים כי הבייציות שלנו לא מבינות שמחר זה חג ואסור לגדול כול כך מהר חחחח.. בקיצור מאמי ישר כוח הכול יהיה בסדר..
  • לילי,
    כן יש סיכוי שיהיה כל עובר ברחם משלו ,אז אני אצטרך לעבור דילול ,מכיוון ששני הרחמים תקינים אחד תופס מקום לשני , למרות שהרופא הפרטי שאצלו אני מטופלת כבר הכין אותי שהוא מתכוון להחזיר עוברים אחד לכל רחם , הוא טוען שכל הריון שיהיה הוא ייקרא ברמת סיכון גבוה אז למה לא ??!! אני מבחינתי ממש לא אכפת לי ,אני רק רוצה שזה כבר יקרה ( חוץ מזה שיש לי גם סיכוי לתאומים מבחינה גנטית ..)

אנדריי שלי , כמוני כמוך , אני מוכנה לכל
    (גם לשאוב לעצמי אם צריך..) ובדקתי עם אסותא השעות עבודה שלהם בחג אחרת ...
    נקווה שהכל יעבור בלי שיבושים ..
  • בהצלחה !!!!

ובטח שאת מוזמנת למפגש!!!!!

עלה לי רעיון מצחיק ונחמד... בפורים אפשר להיפגש באיזה מסיבה או פאב בתחפושות של חסידות.... חחחחחח וככה נשמור על אנונימיות....

חזקקקקקקקק. לא?!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר26,תודה רבה ובהצלחה גם לך.לגביי פורים אחלה רעיון...
  • בהצלחההההה מאמי
  • בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה!!!!
    תאומים זו שמחה כפולה!

את בוודאי מוזמנת לפגישה שלנו ב12.1 למי שכבר הספיקה לשכוח ת׳תאריך.... חח ח
    אני מקווה שיסתדר לך ען החג ושזו תהיה ההפריה הראשונה והמנצחת!!!

ברוכה השבה לפורום בתקווה שלא להרבה זמן... כולנו מתכננות לעבור פורום עוד חודש...
    אז מקווה שנתראה שוב בפורום החדש
  • הי מותק
    גמר חתימה טובה והמון בהצלחה

• פעם ראשונה שאני שומעת על רחם כפול

בהצלחה
  • לכל הבנות היקרות,תודה רבה על איחולי ההצלחה ,אכן אני מקווה שזה יהיה טיפול ראשון ואחרון ונעבור דירה לפורום הבא...
  • שיהיה בהצלחה !! גם אני שומעת בפעם הראשונה על רחם כפול..
    אם אפשר לשאול איך זה שכבר אחרי שתי הזרעות עברתם להפרייה? האם אתם ביקשתם מהרופא או המליצו לכם?
  • Efush,אחרי שני הזרעות עברנו להפריה ראשית בהמלצת הרופא(מקופ״ח) וגם בגלל שיחסית אני בגיל בוגר (34)ושנית הם גילו שמהזרעה להזרעה נפח הזרע של בעלי היה נמוך אז פשוט היהחבל לבזבז זמן,למען האמת הוא שאל אותי אם אני רוצה להמשיך הזרעה אבל הפעם עם זריקות גונל,כי בהזרעות שעשיתי הייתי רק עם אוביטרל (זה היה הטיפול היחיד)אז פשוט התעקשתי לעבור להפריות,והוא פשוט כיבד את זה והעביר לנו טפסי ועדה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה