צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולכן,
    אני מגיעה מהפורום השכן
    מנסים להיכנס להריון כ- 9 חודשים. לי יש שחלות פוליציסטיות (לפי אולט') אבל בדיקות הורמונאליות תקינות ומחזור וביוץ טבעיים וקבועים. החודש שלחתי את בעלי לבדיקת זרע והיא לא יצאה טובה 6% תאים תקינים במורפולוגיה (במקום 14) וריכוז מעט נמוך (12 מיליון במקום 15). התור הקרוב ביותר אצל רופא הנשים שלי הוא עוד חודש. אני לא יודעת איך לומר לבעלי שהבדיקות לא טובות אני כל כך לא רוצה לבאס אותו, או שיתחיל להיכנס לסרטים. מרוב שהוא לא רוצה לדעת הוא פשוט מסר לי את התוצאות ואני בדקתי באינטרנט ולפי מה שרשום בטופס. מה לעשות? לחכות עד התור לרופא נשים בחודש הבא או להגיד לו שמשהו לא בסדר? האם צריך לקבוע תור לאורולוג או שרופא נשים שלי זה מספיק? . זו היתה הבדיקה הראשונה והבנתי שצריך בדיקה נוספת אבל האם צריך להתייעץ קודם עם הרופא או רק אחרי שתי בדיקות זרע?
    סורי על החריפה, אני קצת בדיכאון מכל הסיפור הזה ומנסה להיות אופטימית....

רעות
10 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירתי
    קודם כל בקשר לבדיקות זרע אין לך ממה לחשוש ילדים בטוח יהיו לך אצל בעלי הבדיקות יותר גרועות והיתי לפני שבוע אצל רופא פוריות והוא אמר שהסיכוי הצלחה בטיפולים טובים מאוד כך שאין לך מה לדאוג כי יש את כל הטיפולים היום
    דבר שני את צריכה לקבוע תור לרופא נשים שלך ואם הוא מתעסק בפוריות אז תתחילו בטיפולים ואם לא אז הוא יתן לך הפניה למרפאת פוריות ואת תצטרכי לקבוע תור ואז תתחילו בטיפולים במידה ובאמת הזרע לא טוב
  • הי טליה
    רופא הנשים שלי הוא לא רופא פוריות , צריך לפנות לאורולוג או שרופא פוריות זה מספיק?

רעות
  • רופא פוריות זה מספיק ואגב הוא ישלח אותכם לבצע עוד בדיקת זרע בעוד חודשים

• היי
    את יכולה לכתוב את התוצאות לדר' ישי בפורום פה. הוא נמצא תחת פורום פוריות
    הוא עונה כמעט כל יום אז תהיה לך תשובה מהר.
    הוא יוכל להגיד לך האם הבעיה חמורה או לא.

כל הכבוד לך שאת דואגת ככה לבעלך
  • כבר שאלתי בפורום את ד"ר ישי והוא אמר שהתוצאות לקויות ברמה בינונית ושצריך ללכת לעשות שוב בדיקה. אבל האם אני צריכה ללכת להתייעץ עם רופא שיראה את הבדיקות באופן מסודר ולא דרך הפורום? ואם כן איזה רופא פוריות או אורולוג? ומתי צריך לעשות בדיקת זרע חוזרת אחרי כמה זמן?
    סורי על ההתקפה אבל פשוט אין לי את מי לשאול (התור אצל רופא הנשים שלי הוא רק בעוד חודש)
    באמת עוזר לאכול שקדים? וצריך לעשות עוד משהו שיכול לשפר את הבדיקה?

רעות

• לכי לרופא פוריות, רופא נשים מתמצא פחות ממומחה פוריות בנושא.
    הקפדתם לפני הבדיקה לא לקיים יחסים 3 ימים לפני?

יש הרבה כתבות באינטרנט בנושא
    צרפתי לך לינק לאחת מהן.
    אני יודעת שאבץ מאוד חשוב לספירת זרע טובה, כמובן שלא לשתות אלכוהול ולא לעשן.
    להקפיד על ת**** בריאה יותר..

http://www.laledet-beahava.co.il/133486/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA---%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A2
  • תודה ליל

רעות
  • כל כך מזדהה עם התחושות שלך... הייתי באותו סרט...

רק שאנחנו הלכנו ביחד לרופא... ושמענו יחד... זה היה רגע שאני רוצה לשכוח... קשה קשה קשה....

תשאלי את טליה - גם היא הייתה באותו מצב, היא בכלל הייתה בדיכאון...עד שהוצאנו אותה מזה...

ממי, אין ברירה את חייבת לספר לו, בעדינות... את חייבת להיות חזקה ולאגור הרבה כוחות... הגברים עלולים לקחת את זה מעט קשה, פוגע באגו את יודעת... לכן תהיי מוכנה וחזקה... תלכו לרופא... תבינו שהשד לא כזה נורא, וילדים יהיו לכם...

לי לא היה מושג בזה וזה נשמע לי כמו סוף העולם, והנה אני לקראת הפריה ראשונה עכשיו... אופטימית מתמיד, זה כל כך נפוץ את לא מבינה!!!

רק חשוב שתזיזו עניינים... אנחנו לפני חצי שנה גילינו שיש בעיה ואני רק עכשיו לפני ההפריה... (טוב, ניסינו גם הזרעה אחת שלא צלחה) בקיצור, זה תהליך שלוקח קצת זמן ודורש הרבה סבלנות...

אז יאלה, תזיזי עניינים... ושיהיה בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • טליה, שיר וליל תודה
    אני באמת לא רוצה לחשוב מה הייתי עושה בלי הפורום הזה.
    תגידו , אחרי כמה זמן צריך לעשות בדיקת זרע נוספת?
    והאם אתן הולכות לרופא פוריות פרטי או רגיל?

רעות
  • הלכה לי השינה....

רעות ממי, בדיקה נוספת אפשר שלושה שבועות אחרי....

אני מטופלת בפרטי.... לי זה חוסך הרבה טרטורים וכאבי ראש.... שווה לי את הכסף... שאגב בסופו של דבר זה לא כל כך נורא... יש השתתפויות של הקופה.
    עכשיו ההפריה רק מעט יקרה....

סיפרת לבעלך כבר...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה