חדשה בפורום ואמא טרייה בקרוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן! אני חדשה פה בפורום..
    אני נמצאת בחודש ה8 להריוני ומתחילה להתרגל לרעיון שבקרוב אראה סוף סוף את הקטנטונת שלי
    רציתי לשמוע מכן כל מיני טיפים לקראת הימים והשבועות הראשונים שלנו יחד, האם אני צריכה להכין את עצמי לקראת משהו מיוחד? קשה לי להיות ספציפית, אני פשוט רוצה לשמוע מכן איך עברו עליכן השבועות הראשונים עם התינוק החדש.
    אתי
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בכורה הבאה.
  • ברוכה הבאה

------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איזה כיף!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • מזל טוב!! איזה התרגשות...

בעיני כלל מספר 1:
    אמא רגועה = תינוקת רגועה.
    ולכן, אל תהיי לחוצה, תדאגי לישון מתי שרק אפשר, תבקשי ותסכימי לקבל הכי הרבה עזרה שאת יכולה, תקלי על עצמך כמה שאפשר.

בהצלחה ולידה מהירה וקלה
  • מסכימה עפ פלוקי:
    התינוק ישן גם את ישנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה