גזים ועצירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים נגד זה? לאוריאל לא היה ככה!!! היא צורחת ולא נרגעת. רק עכשיו נרדמה בעגלה אחרי שהייתה ערה משמונה וחצי (עם הרדמויות של 15 דק' כאן ושם).

הלכתי וקניתי לה תחליף אחר בתקווה שיעבוד. עיסויים, כיפוף ברכיים, גרפווטר וכו' לא ממש עוזרים.

וזה לא רק גזים זה גם עצירות קשה

20 תגובות
עמוד 1
  • אוייייייי מסכנוני קטנה...שאני נזכרת בזה - זאת התקופה הכי קשה שהייתה
    לי עם בריאל...אומנם עצירות לא הייתה לה אף פעם, אבל במשך חודש וחצי
    בשעות הערב באופן קבוע היא הייתה מתפתלת מכאבי בטן... אין לי עצה לתת
    בקשר לעצירות, אבל אולי כדאי לך לנסות לגרות לה את פי הטבעת עם המדחום
    ושמן זית, הבנתי שזה תמיד עוזר!
    שתרגיש טוב המלאכית הקטנה
  • ממוש מי כמוך יודעתש זו תקופה חולפת...

את עושה הכל טוב,

• מיטל - אני מנסה במנשא המערסל והיא צורחת ולא נרגעת ואז אני נלחצת ונבהלת שאני עושה משהו לא בסדר ומכאיבה לה....

• אני מליצה בחוםםםםםםם על טיפות טבעיות שנקראות "גרייפ ווטר" על בסיס שומר! זה כמו פלא! אין גזים יותר לקטנה והיציאות לא מלוות בבכי יותר!
    אפשר לקנות את זה בסופרפארם בבית מרקחת... זה מיוחד לתינוקות וזה על בסיס חומרים טבעיים בלבד.
    ואם את מניקה את יכולה לשתות חליטות שומר זה עושה את אותה העבודה
  • מירב - נותנת לה ולא עוזר

• לורה, מיכל המליצה כאן כמה פעמים בעבר
    על טיפות טבעיות שנקראות R37 (מקווה שאני לא טועה בשם ואם כן - תתקנו אותי!)
    היא אמרה שהן מעולות!
    אף פעם לא ניסיתי אותן על בריאל, כי לא ידעתי אז על קיומן...
    אבל אולי שווה לך לנסות??
  • ממי אני בדיוק בדיוק עם אותה בעיה.....
    הילדה לא עשתה קקי הגרפווטר לא עזר סימיקול לא עזר... היינו אצל הרופאה שנתנה לי ביביזים זה ממש עוזר... וגם אם את מניקה...אני שותה מיץ שזיפים שאני מכינה על ידי הרתחת שזיפים ואתמול הילדה חירבנה בטירוף.... אני מציעה לנסות שווה את זה שתרגיש טוב הקטנה..... דרך אגב תנסי לעשות לה עיסויי בבטן תנסי לעשות עיסויי ברקטום עם שמן לא מומלץ לגרות את האזור הרבה כדי שלא תיווצר תלות
    ושוב נהייתי מומחית בזה עם כל מה שעברנו עד עכשיו אז אם יש לך עוד שאלות שאלי בכיף...

• וואו... את מזכירה לי נשכחות.. זה לא פשוט..
    קודם כל- בשביל להרגיע- מאד עזר להם כשהחזקתי אותם על הזרוע כשהבטן כלפי הזרוע (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי..)
    את המסז'ים של הבטן הם לא אהבו, כי זה כאב להם, אבל לא וויתרתי ועשיתי קצת כדי שאולי זה יזיז משהו..
    במקרים של עצירות מטורפת- כן, הייתי עושה עם פטרוזיליה. זה שחרר. אבל שוב- מאד נזהרתי לא להגזים עם זה..

תרגישו טוב
  • ירדן - בייביזים זה בלי מרשם? R37 זה בלי מרשם?

• בעיקרון אפשר בלי מרשם.. אבל עם מרשם הקופה מסבסדת 50 אחוז.. מכבי בכל אופן...
    ומה שיש בו זה בעיקרון אינזימים על בסיס חומרים טבעיים
    את יכולה לקרוא על זה באינטרנט מה שטוב בתכשיר הזה הוא שהוא מיועד לגזים ולעציריות...

• הנה, תקראי עליו כאן:
    http://www.reckeweg.co.il/catalog.php?id=17
    נמכר ללא מרשם...
  • תודה. קניתי כרגע את הבייביזים כי נזכרתי שאצל אוריאל השתמשתי בזה וזה עזר. נקווה שגם פה

• אצלי הבייביזים עבד תוך יומיים...
    ושימי לב שאסור לתת יותר מחמש פעמים ביום...

• בנוגע לשימוש אני יודעת.
    אצלך ראית שיפור תוך יומיים מהשימוש? אז יש עוד תקווה? אני מקווה. נמאס לי שהיא סובלת

• מאמי עוד כמה דברים...
    כשהיא ערה אז לשים על הבטן זה עוזר....
    אני מצליחה להרדים אותה רק כשהיא בטן אל הבטן שלי עם מוצץ ומעט נידנודים שווה לנסות....
    לא להתייאש הכי הרבה יש עוד תכשירים....
    ומישהי כבר כתבה אם היא ממש ממש סובלת חצי מנה אקמולי - עדיין לא הגעתי לזה...
    היא עדיין לא עשתה קקי?..

• עשתה פעמיים כבר ולבד

• ניסית סמיקול ?
    זה לא טיבעי אבל מקל מאודדד
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• לא אבל אם כלום לא יעזור אני אנסה

• לגבי גזים וקקי מנסיון של חברות שלי -
    סימילאק הכי כבד (יש בו הכי הרבה ברזל ולכן יש לו יותר נטייה לעשות עצירות וגזים)
    חברה שלי עברה לאינפמיל וזה עשה פלאים.

חוץ מזה -

• תודה, ליבי יקירתי, שנזכרת להתעורר אחרי יומיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה