ערכות ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד פעם קיבלתי מחזור....ואני מיואשת...אנו מנסים כבר שנה...

רציתי לשאול האם השימוש בערכות הביוץ באמת עוזר?
    איזה חברה מומלצת?

11 תגובות
עמוד 1
  • אני השתמשתי פעם אחת ב"ביוצית" וכמה ימים בחודש היא הראתה לי 2 פסים חזקים ולא נקלטתי באותו חודש.
    אני לא מאמינה בערכות הללו.
    אני מציעה לך ללכת לעשות מעקב זקיקים, זה הכי בטוח!

• מניסיון הערכות האלו לא אמינות בכלל!!!
    וניסיתי כמה חברות....
    כולן הראו לי תמיד 2 פסים במשך כמה שבועות....
  • איך עושים מעקב זקיקים?
    זה צריך כל יום ללכת לעשות US???

• את מקבלת הפנייה מרופא נשים לאולטרסאונד זקיקים.
    את מתחילה ללכת ביום ה-10 למחזור ולפי התקדמות הביוץ יגידו לך מתי להגיע שוב.
    ברגע שיש זקיק בגובה 19 מ"מ ומעלה יגידו לך לקיים יחסים.

• הי לך
    אני אמנם עדיין לא בהריון, אז אין לי תובנות של בדיעבד... אבל אני כן משתמשת ב"ביוצית", ואצלי היא כן מראה שני פסים במשך יומיים-שלושה, וזה מסתדר מצוין עם מחזור שמגיע שבועיים אחרי זה. אז... בערבון מוגבל - זאת ההמלצה שלי
    בגדול רופא הנשים שלי אמר שהבדיקות האלה בד"כ לא אמינות לכיוון השני - לפעמים לאישה יש ביוץ והבדיקה לא מראה את זה, ולא ההיפך.
    ולמה ביוצית? כי מהסוגים שאני ראיתי בסופר פארם היא הייתה היחידה שמיוצרת בארץ ולא בסין...
    בהצלחה!
    ענת
  • לכי לרופא !!!

לא לסמוך על ערכות ביוץ מניסיון...
  • ומי מבצע מעקב זקיקים? רופא עצמו או טכנאית של קופ"ח?

• טכנאית קופ"ח.
    זה אולטרסאונד וגינלי.

• ולזה נותנים תורים מיוחדים?
    כי הרי בדרך כלל צריך להמתין לתור איזה שבוע...

קבעתי לי לשבוע הבא תור לרופא שלי, אבל אפילו עם אקבל הפניה למעקב זקיקים בטח בגלל החגים לא אשיג תור ל- US

• אני בכללית ורציתי ללכת לרוטשילד בפ"ת.
    שם נאמר לי שאני יכולה להגיע כל יום ללא תור, כמובן שיש שעות ספציפיות ביום, בדרך כלל שעתיים ביום.

• תודה רבה על התשובות?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה