לא מאמינה שזה קורה לי שוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני אמורה לטבול... עכשיו עשיתי בדיקה ויש הפרשה ורודה על הבד בדיקה!!
    דייי, אין לי כוח יותר.. זה כבר לא בקטע של הריון כמו שאני רחוקה מבעלי כבר חודש ועכשיו עוד 7 ימים ואז אקבל מן הסתם מחזור!!!
    מה אני עושה????? הוא כבר בדאון מזה... ואני גם!!
7 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי, אם את מנסה להכנס להריון והטהרה חשובה לך, הייתי ממליצה לך מאווד להתייעץ עם רב. ייתכן מאוד שההפרשה הזו נוצרה סתם כי פצעת את עצמך בבדיקה או מסיבות אחרות ואז אין צורך לחכות שבעה נקיים, אלא לחכות מספר ימים.

בנוסף, את יכולה לפנות לרבנית והיא תברר את העניין עבורך. חשוב שתבדקי את העניין עוד היום או מחר כדי שלא תפספסי את הביוץ של החודש. (רבנים יכולים להתיר ללך לטבול גם אם אין לך 7 נקיים אם עלייך לבייץ, אבל זה קורה רק אם עקבת לאורך זמן אחר הביוץ שלך) .

• ועוד משהו - גם אני סובלת מזה מאוד ואני ממש מבינה אותך.. כל חודש כמעט זה קורה לי וזה מאוד מתסכל הריחוק הזה.. את אסורה יותר ימים ממה שאת מותרת...
    אני אישית קבעתי החודש תור לרופא כדי לדעת מה ואיך אפשר לפתור את זה.
  • חפרתי קצת באינטרנט ומצאתי את זה :

http://sf.tapuz.co.il/article-721-1-4618-94830/

כדאי לקרוא לעומק, גיליתי שם כמה דברים חדשים. בנוסף, רשום שם על הפרשות ורודות שיכול להיות שאינן דם אלא פונקציה של תאורה. שווה לבדוק.. בכל מקרה בדרך כלל ההלכה נוטה להקל בתום 7 נקיים..
  • פוקה - את ממש מתוקה - קראתי בעיון רב. התקשרתי למכון פוע"ה ועכשיו מנסים לעזור לי... מבטיחה לעדכן אותך!
    ממש תודה ענקית!
    כתיבה וחתימה טובה יקירה!
  • מאחלת לך שתיקלטי במהרה....

חני
  • תודה רבה! מאחלת לך צום מועיל, חתימה טובה ומי יתן והשנה תהיה השנה של כולנו ! :) עדכני!
  • הרב ביקש ממני לחזור על הבדיקה אפילו שזה אחרי השקיעה... ולהתקשר אליו...
    הבדיקה יצאה נקיה לחלוטין!!
    במשך כמעט שעה אני מתקשרת וגם בעלי והוא לא ענה ולא חזר אלי...
    התייעצתי עם רב נוסף ואמר לי שלפי מה שאני מספרת אי אפשר להתיר אבל זה בגלל שהוא לא ראה את זה...
    בכל מקרה לא הייתה לי ברירה אלא לוותר... היום כבר כיפורים ואין אפשרות לטבול....
    ועכשיו קמתי בבוקר ואכן היה לי דימום קל מאוד עם השתן הראשון של הבוקר...
    הכל מלמעלה! מה שצריך לקרות קורה!
    מעמידים אותנו בנסיונות כל הזמן!
    אמן ועוד החודש נבשר בשורות טובות!
    חתימה טובה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה