הדמעות בגרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי, ילד סקרן שממש ממש אוהב ללמוד, לא רוצה ללכת לגן
22 תגובות
עמוד 1
  • לכי לפי ההרגשה של הלב שלך
    אם את חושבת שזה לא המקום בשבילו ואת רואה את זה על הילד תוציאו אותו מהגן הזה

מקובל שגננת לא תקום ותחבק את הילד בבוקר אבל לגיטימי שתגיד לו בוקר טוב ותשאל לשלומו
    אני למדתי שילדים אומרים רק את האמת
    תנסי אולי יותר לדובב אותו איך בגן ומה שקורה מסביב
    חוץ ממנו איך הילדים האחרים נכנסים לגן?

• איפי זה לא כ"כ מעניין אותי ילדים אחרים, לא מעניין אותי איך הם נכנסים לגן. הילד שלי נכנס לגן ונותן לי נשיקה וחיבוק וזהו אבל אני קוראת עליו מן חוסר שביעות רצון ואת העובדה שאין ברירה ואני יודע שאיזה הפגנה שאני לא אעשה אני אשאר כאן. הוא כמעט בן 4 הוא גדול כבר וספציפית שחר בוגר לגילו. אז זה כמו שאמא אחרת תגיד על הילד שלי שהוא נכנס מצוין... מבינה מה אני אומרת?

עוד לא דיברתי על זה עם הגננת. אבל השאלה אם זה יעזור כי אני לא אשנה את האופי של הגננות וזו בעצם הבעיה שלי. בעייני זה לא מקובל שגננת לא תחבק ילד ילד ותגיד לו בוקר טוב. בכיתה א אני לא אצפה שיחבקו ככה אבל הם ילדים רכים ולא ביקשתי שכל היום תחבק ותנשק אבל יחס מינימאלי כשנכנסים לגן זה א ב בעייני. הגננת עצמה גם אם לא מנשקת או מחבקת היא מלטפת וזה מספיק לי. אבל בכל זאת הוא מתבייש ממנה וזה אומר לי שהוא לא התחבר אליהם.
    אני כמובן אדבר איתה אבל לא יודעת מה באמת ישתנה. ממש קשה לי
  • מאמי - בהחלט מובן שקשה לך, כי קשה לו...
    נסי לדבר איתה, נסי ליצור מפגשים אחה"צ, זה יעזור לו להרגיש יותר חלק
  • אני מבינה על מה את מדברת
    אני חושבת שאת צריכה לנסות לדובב אותו איך בגן
    למה הוא מתבייש מה גרם לזה שהוא התביייש
    אולי עשה משהו וצעקו עליו?
    אני הייתי מבררת את זה
    פעם אחת שחר אמר לי גם אני מתבייש בגן
    והוא אמר לי כי אף אחד לא משחק איתי
    ובדקתי את זה וזה לא היה נכון כן משחקים איתו ילדים הצצתי ואפילו אמא אחת אמרה לי שהילדה שלה משחקת איתו
    זה היה משהו חד פעמי שהוא אמר

• איזה עצוב.....

בטח שיהיה לך קשה- לא קל לנסיך.

אני מקווה שהכל יסתדר.

חיבוקים לשחר ולך.

בשמת
  • אוי מאמי שברת לי את הלב... אוף אני גם ככה בסרטים על הכניסה של איתי למעון...
    תשמעי אם הוא מתבייש זה לא סתם כי אין חברים...
    בושה באה ממקום אחר.
    תדובבי המון תלכי הכי רחוק שהדמיון שלך יכול ותשאלי... אני בטוחה שהוא מאוד מבין
    פיקח ויענה בכנות.
    עד אז קבלי טונות של חיבוקים
  • בכיתי עכשיו מלא במקלחת... אוף

ילד יפה של אמא

• שרק יהיה טוב מאמי
  • תני לזה עוד צ'אנס אחרי שיחה עם הגננת...
  • אוי מתוקה!!
  • עצוב לקרוא את זה

• תמרי אני לא מתכוונת להמצאות שלא הגיוניות
    גם האמא שמביאה את הילדה לא רואה שאין בגן מחשב

• יש לו אינטראקציה עם הילדים. אמנם אין את הההחבר הטוב כמו שנגיד היה שנה שעברה אבל אני רואה אחרי צהריים שהוא והילדים מתלהבים אחד מהשני.
    בנוסף הוא כן משתף נגיד אחרי ראש השנה הגננת אמרה שהוא ספר לה על החג אבל אני לא יודעת אם זה היה במסגרת מפגש או שמרצונו החופשי.
    מה שבטוח אני צריכה שיחה צפופה עם הגננת לפני כל דבר אחר...אני פשוט צריכה להרגע קודם כי אני אבכה לה בטלפון... אז זה יצטרך לחכות עוד קצת...

ילד יפה של אמא
  • פיתוש שנה שעברה היה במעון ועכשיו זה לא גם עיריה אנחנו גרים ביישוב. זה גן דו שנתי שחר בשנתון הבוגר. הם שלשה אנשי צוות על עשרים ושלשה ילדים. והורג אותי שאפילו שיש באמת מספיק צוות בגן אך אחד עוד לא הגיע ללב של הבן שלי

ילד יפה של אמא

• ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה ממש עצוב

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה בנות
  • תעדכני.

איזה עצוב זה!

נראה לי שזה הסיוט של כל אמא......

שולחת לך ולנסיך חיבוקים.

בשמת
  • אני ממש מכירה את זה! ככה היה לי בגן של עידן שנה שעברה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה