בננות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם רציתי להגיד לכן כמה דברים:
    1. אני שמחה ומאושרת עבור כל הבנות שנקלטו החודש, ויש הרבה ב"ה!
    2. לאלה שזוכרות את החפירות שלי בנושא עבודה - יש קידום!:) היה לי יום של נשיקות, חיבוקים, ברכות ואפילו זר פרחים:)
    3. גמר חתימה טובה וצום קל לאלה מאתנו שצמות, וסופ"ש נעים לאלה שלא
    אני מלאת אופטימיות ויש לי הרגשה טובה לגבי כולנו, נראה לי הפורום בתקופה הפוריה שלו;)
    חיבוק גדול לכולן,
    ענת
8 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת אלייך....
    אכן חודש פורה...ולכל השאר שיקלטו גם החודש ב"ה

חני
  • היי יקירתי
    אני כל כך שמחה לשמוע על הקידום
  • הלן יקרה שלי,
    תודה על המילים החמות
    גם אני מאחלת לכולנו שנה של בשורות טובות, הצלחה, סיפוק והריונות תקינים!
    אין עליך.......
    ענת
  • ענתי מותק,

איזה כיף!!! מזל טוב על הקידום... מאחלת לך שנה של בשורות חיוביות לפחות כמו זו (אם לא הרבה יותר), שנה של הצלחה בתחום המקצועי והמשפחתי ושבקרוב נתבשר בפורום הזה בשורות טובות נוספות (ואולי אפילו נבשר? ).
    נשיקות ושבוע טוב,
    יפעת.
  • יפעתיייייי! מה קורה, מותק? נעלמת קצת בזמן האחרון...
    תודה, יקירתי! גם אני מאחלת לך שנה טובה עם המון בשורות חיוביות, והצלחה בכל מה שתעשי ותרצי, והגשמת חלומות
    אשמח לבשר החודש יחד איתך.. ועם עוד כמה, שנקבע שיא חדש
  • כן, האמת שההיעלמות נעשתה במודע, אולי כדי להיות פחות דרוכה לקראת הווסת או ההיריון ויותר לזרום עם הדברים... בעלי היה במילואים חודש שעבר כך שלא יצא לנו לנסות בתקופה הפורייה, אבל הנה מתחיל לו חודש חדש...

מקווה שהפעם יצליח לנו- ולכולנו... אמן אמן אמן. ועד אז אני אמשיך לעודד אתכן ולקוות לטוב.

המשך שבוע טוב (וקצר במיוחד!!! גם אצלך עובדים רק עד יום ד'?)
    יפעת.
  • כןןןןן, גם אצלנו עובדים רק עד יום ד'! וזה משמח אות עד מאוד, כי מה יותר כייף מחופשה של שבוע וחצי?? (אחרי חופשה של שבועיים לפני חודש)
    מבינה אותך, גם אני מרגישה צורך להעלם מפה מדי פעם...
    מחר יש לי תור לרופא נשים, אשאל אותו על הדרך אם הוא רואה זקיקים ואז לפי זה אדע איך לתכנן את הזמן... בעלי גם כן נוסע החודש לכמה ימים, אז מקווה שלא יצא לנו סוג של "מילואים"...
    שבוע טוב, יקירתי!!
    ענת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה