כנסו זה חשוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגיע הזמן לגזור את מחלפותיי... אחרי הברית של איתי גזרתי לא הרבה ועד היום
    ארך מאוד!!!
    בקיצור אני מאוד מעוניינת לתרום את השיער לאגודה למלחמה בסרטן על מנת שיכינו פאות.
    הבעיה היא שברשת המידע מצומצם ומאוד ישן...
    הכי טרי שמצאתי - כתבה בחדשות לפני כמה חודשים.
    מישהי תרמה ויכולה לכוון?
    אולי פשוט אסע למספרה בתל השומר...
13 תגובות
עמוד 1
  • איזו חמודה! כל הכבוד על היוזמה! אין לי מושג..

• אחחחחחחח כמה עצוב.. נושא כזה חשוב נדחק לו איפשהו מבלי שמישהי הגיבה אבל כלללללללל הפורום קרא.. מה שכן חשוב זה עניינים שטותיים לחלוטין של ענייני בנות.. וואו.. תבינו מה שאתן רוצות להבין- הייתה סיבה שעזבתי את הפורום ואני דובקת עדין בדעה שלי.. במקום לעזור ולתת הפורום עוסק בשטחיות.. ונכון שזה כייף לדבר על דברים שטותיים וסתמיים ולשם כך נועד הפורום אבל זה בסדר כל עוד מתייחסים מדי פעם לנושאים קצת יותר חשובים..
    זהו אחרי 3 שנים שאני מנסה ומנסה אני חושבת שהגיע הזמן שאני אומר את דעתי.. אגב, לא פתחתי נושא כי זה לא מעניין אותי מי קורא מה אני רק יודעת שיקראו את זה ופתאום הופ- השרשור יהפוך למשהו מרעיש..
    לפני 3 שנים היתה הרבה צביעות.. אמרו לי ולאחרות משהו אחד וכתבו משהו אחר לגמרי וזה סבבה אבל בקשה אחת- מי שרוצה להגיב זה בסדר אבל לא פה!!!!! פה זה נועד אך ורק לנושא הסרטן והתרומה..
    פלוקי יקירה אני אברר לך דרך אמא שלי וגיסתי.. מקווה למצוא תשובה מהירה..(-:
    ]
  • אהההה כן עוד משהו.. לפחות הפורום של ההורים באמת עוזר ונותן תמיכה.. אז כן גם שם יש דברים סתמיים וזה נחמד אבל יש התייחסות רצינית לעניינים יותר רציניים.. אההה כן ואל תרשמו לי "מה הבעיה שלך? פשוט לאף אחת אין מישהי שהיא מכירה שיכולה לעזור אז שתקנו" כי גם לעניינים שטותיים אין מה להגיב אז מחייכים או לפחות להגיד כל הכבוד וכאלה..
    ]
  • פלוקי יקירה,
    לצערי אין לי מושג..

כל הכבוד על המחשבה

• ווואי לא ידעתי שאפשר לתרום להם את השיער
    אני מורידה בפנייך את הכובע על היוזמה

• כל הכבוד על המחשבה!!!!!!!!!!
    אולי צריך להתקשר לאגודה למלחמה בסרטן? אולי הם ידעו לענות לך או לפחות לפנות אותך למי שצריך
  • גם לי אין מושג לאן ולמי פונים,
    אבל באמת כל הכבוד לך! איזה כיף
    שיש אנשים כמוך בעולם!
  • שלומית אין לי מה להוסיף על דברייך בשלב הזה אבל תודה על התמיכה!!!
  • פלוקי
    כל הכבוד על היוזמה!
    את יכולה ללכת להסתפר אצל רבקה זהבי היא עושה פאות לחולי סרטן משער שנתרם, יש עוד כמה פאניות שעושות פאות לחולים, אני לא זוכרת כרגע את השם.אני יכולה לברר לך אם תרצי

• כל הכבוד על היוזמה!!!

• מקסי הבעיה עם המספרות האלה הן שנכון שהן לוקחות את השיער כתרומה... כי אני תורמת אותו
    אבל יש לך שמץ של מושג כמה הן גובות על הפאות המוכנות?!?!?
    אותן לא מעניין חולת סרטן או מישהי שחובשת פאה...
    המחירים בשמיים לכן אני רוצה לתרום למרום מסודר בו אני יודעת שנהוג לתת
    הנחות משמעותיות שלא לדבר על פאות נטו לילדים!!!
  • מעשה יפה מאוד
  • צדיקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה