היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגיע הזמן לגזור את מחלפותיי... אחרי הברית של איתי גזרתי לא הרבה ועד היום ארך מאוד!!! בקיצור אני מאוד מעוניינת לתרום את השיער לאגודה למלחמה בסרטן על מנת שיכינו פאות. הבעיה היא שברשת המידע מצומצם ומאוד ישן... הכי טרי שמצאתי - כתבה בחדשות לפני כמה חודשים. מישהי תרמה ויכולה לכוון? אולי פשוט אסע למספרה בתל השומר...
כל הכבוד לך את יכולה לשאול את אורטלי שלנו היא עובדת באגודה
ביקרתי באתרים האלה גם קודם ... הבעיה היא היא שיש לי המון שאלות אולי אחרי כיפור אצלצל אצלצל לאגודה עצמה.
אגב זה המעשה הטוב שלי לקהילה בכל ראש שנה אני בוחרת מה לעשות... הכי פשוט זה תרומת דם אבל כייף להתחיל שנה בסימנים חיוביים לא?
ריגשת אותי לידי דמעות איזו מצווה ומעשה חסד נפלא, יישר כח ומאחלת לך שהקב"ה יעניק לך את הטוב ביותר
ובהחלט את יכולה לפנות לאורטל (מתוקונות 29) היא עובדת באגודה למלחמה בסרטן
את מקסימה!!!!!!!!!!!!!!! איזה מעשה אצילי
תודה בנות... אורטל חברה שלי בפייס אני מקווה שהיא תענה כי העתקתי את זה גם לשם.
חלום חיי לתרום שיער בגלל זה אני מתעקשת להאריך... אבל זהו הגעתי לטופ שמישהו יהנה מזה... מאחת שהיתה בצד השני (אמא שלי) אני יודעת שזה עולה הון תועפות
את מדהימה!!!
------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
וואו! כל הכבוד! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
היי
אורטלי אני מחכה. תודה לכל העונות והמפרגנות אתן מדהימות!!!
אגב אץ צודקת האתר מעודכן וידידותי למשתמש אבל גם בערך חיפוש חופשי תחת המילה "שיער" לא נמצא עניין תרומת שיער.