אוףףף שבוע 41 והוא לא רוצה לצאת .......!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה שאני כבר שבוע 41 ואין שום זכר ללידה מתקרבת שום ציר שום פתיחה!! אני מרגישה כאילו אני אהיה בהריון לנצצחחח!!! אוףףף אני כבר בוכה כל יום בגללו....
12 תגובות
עמוד 1
  • החודש האחרון הכי קשה
    במיוחד השבוע האחרון וזה אוטוטו קורה
    לא תמיד יש סימנים מקדימים, בד"כ זה בא בהפתעה
    אל תתייאשי זה יקרה ממש בקרוב.

תעשי הליכה זה עוזר מניסיון
    בהצלחה

• מותק! אל תבכי..
    עברת כ"כ הרבה ועשיו את בוכה??
    הוא חייב לצאת מתישהו, ואם הוא יחליט להשאר שם דרך קבע, כנראה שיעזרו לו לצאת!
    את הרבה יותר קרובה מרחוקה..
    תשתדלי להשאר שפויה ומלאת כוחות ללידה הקרבה!
  • אוי מאמי, אני רק ב 38 מחר וכ"כ מבינה אותך!

עוד מעט, עוד קצת...
  • בנות איזה חמודות אתן .! הכי נוראי שאני כבר משבוע 38 בבית בחופשת לידה כי כבר לא יכולתי עוד שנייה בעבודה שלי (שירות לקוחות סלולרי) וכל היום אני לבדדד כי לא בא לי לצאת ולראות חברות להרגיש פרה לידן ובעלי חוזר מאוחר.... ואני כבר מחכה ומחכה אני פשוט לא מאמינה שזה שבוע 41 ....
  • היי מתוקה,

אני כבר עכשיו מואסת בכל העניין ומחכה לסוף, אז אני לא רוצה לחשוב מה את מרגישה...

את קרובה ביותר לסוף, אל תתייאשי עכשיו, עוד קצת והוא על הידיים שלך...
  • הבנתי שבשבוע 41+5 עושים זירוז פיטוצין ואם לא עוזר אז בלון .. יש מישהי שעברה את זה?
  • דבר אחד בטוח הוא יצא
  • קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    למתנחל
    העיקר לידה קלה וידיים מלאות
  • אני יודעת שעושים זירוז ב 41+3.... בהצלחה!
    מדברת מניסיון
  • אני יודעת שעושים זירוז משבוע 41! ככה בוולפסון בכל אופן.......זה קרוב אל תדאגי

• אני עברתי זירוז פיטוצין בשבוע 41+3, אחרי שגם אצלי הנסיכה פשוט המשיכה ליהנות מהג'קוזי והשירות חדרים 5 כוכבים ולא הראתה איזשהו סימן שהיא מתכוונת לצאת וילדתי יום למחרת, 41+4 בלידה רגילה.

אל דאגה, לא תישארי בהריון לנצח אם את רוצה (והלוואי ולא תצטרכי ותלדי בקרוב עם צירים טבעיים), באמת ב- 41+3 תגיעי לבי"ח. כמעט כל בתי החולים בישראל מקבלים ועושים זירוז אם את מבקשת במועד הזה
  • טוב כמו שכבר אמרו הבנות
    כיף לו ונעים לו בפנים!
    אבל אל תדאגי- לא נשאר עוד הרבה - הרי יומים שלושה והוא בחוץ אם הוא ירצה או לא!
    בהצלחה!
    העיקר שתיהיה לידה קלה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה