היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשעןת האחרונות אני סובלת ממש מהתכווצויות בבטן (לא מסוגלת לזוז), פשוט מתקפלת מכאב. לפני שעה התחיל לכאוב לי הגב ממש והכאבים לא עוברים. מקודם קמתי מהספה והרגשתי כאבבבבבב למטה, ממש בעצם שלפני המקום. כאב ברמה שהרגשתי שעוד שנייה הם יוצאים ואז נרגע. ככה מרגישים צירים? מה לעשות? אני מתה מפחד ולא רוצה ללכת לבית חולים כי גם ככה זה לא סדיר אבל מפחדת שאני יכולה לגרום איזה נזק. מה אומרות??
5 תגובות
עמוד 1
כשאת משנה תנוחה זה מפסיק לכאוב? אם כן אז זה לא צירים.
הצירים מתחזקים וסדירים? אם יש צירים שלא מתחזקים ולא סדירים אז זה יכול להיות ברקסטון-היקס. לי היו צירים לא סדירים עד הלידה ממש, אבל הם התחזקו, אז ידעתי שהם אמיתיים.
בכל מקרה שאת לא בטוחה אני מציעה לגשת למיון נשים. מקסימום אם זו אזעקת שווא אז לפחות תראי את הבובונים שלך ב-US. מה רע? לא מתגעגעת?
אני מיעצת לך קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כדי לך ללכת להבדק למען השקט הנפשי בהצלחה בובה
תנסי לתזמן כמה זמן עובר בין ההתכווצויות וגם כמה זמן כל התכווצות. אם יש לך מרווח פחות או יותר קבוע, והכאב הוא באיזור 20 שניות ומעלה יש מצב שזה צירים וכדאי ללכת לבדוק לידת תאומים יכולה להגיע לפני הזמן, תלכי לבדוק שתהיי שקטה.
אמלההההה עינבי איך את מרגישה?? אם זה יחמיר ברור שתעלי למיון... מה שלום אבא שלך? איך הוא מרגיש?
שום קישטא! מאמוש, אני מקווה שזה לא צירים ושזה יעבור מהר!!!!