היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אפשר לעשות אם מישהו חונה לך בחניה (שלך הפרטית הרשומה בטאבו!!) חוץ מלדבר עם הבנאדם, לשים לו פתק בווישר ולתלות שלט גדול מול החניה יש משהו חוקי שאפשר לעשות נגדו?
16 תגובות
עמוד 1
להזמין משטרה?
אפשר? והם יבואו? נשבר לי כבר מזה.
נראה לי שהם יבואו אין סיבה שלא זה באמת מעצבן גם לי עושים את זה לפעמים ואני די חוצפנית מעירה בלי סוף אבל יותר מזה לא עשיתי
אנשים לא רואים ממטר. שברו את השער של החניה (זה מגרש די גדול) וכל אחד חונה איפה שבא לו. החניות מסומנות במספרים. קשה לפספס שזה פרטי. פשוט הקטנת ראש וחוצפה. בא לי לזרוק להם ביצה על האוטו מהמרפסת
להוריד אוויר מ2 גלגלים בדוק שזה עוזר
הבעיה שאני מפחדת מנקמה. אח"כ הם יבואו לחניה שלי ויעשו משהו לאוטו שלי
להזמין להם גרר
פקחים!!! אצלנו הם עובדים כמו חיות
חניה שלך בטאו זה חלק מהנכס שלך זה בדיוק כאילו יכנסו אליך לסלון וישבו שם ללא רשות אני הייתי חוסמת אותם פעם פעמיים שירדפו אחריי להוזיז את הרכב שלי ואם מדובר באנשים קשים ועצבניים יותר הייתי ישר פונה למשטרה
בתור שוטרת סיור לשעבר, יש לי תשובה בשבילך: חנייה בחנייה פרטית של מישהו אחר זה עבירה על החוק. מדובר על "השגת גבול". את יכולה להזמין משטרה. כששוטרים יבואו, הם יגבו ממך תלונה (כמובן הם ירצו לראות טאבו לפני). אחרי גביית תלונה, ינסו לאתר בעלים של האוטו שחונה (לפי מספר רישוי) ואם הוא יענה לטלפון, יבקשו ממנו לעזוב את החנייה. במידה ולא ימצאו אותו.... אין למשטרה מה לחפש שם יותר... והם יעזבו. בעל האוטו יקבל בהמשך הזמנה לחקירה למשטרה בדואר... כמובן שאחרי חקירתו התיק יסגר מחוסר עיניין בציבור. אבל אולי הוא ילמד את הלקח.
מה שאת כן יכולה לעשות זה לשים את המוט ברזל שמתקפלת מכירה?
תודה בנות עדכון: התקשרתי למשטרה והם התקשרו לבעל הרכב והוא הזיז אותו. מקווה שזה לא יחזור על עצמו. ממש קיבלתי עצבים וברוב חוצפתו השאיר את הרכב כל הלילה...
איזה מעצבן! זה שכן שלכם?
------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בעלי כל הזמן מתקשר למשטרה כשחונים לנו- לפחות פעם פעמיים בחודש....הם מתקשרים לבן אדם והוא בא להזיז. זה ממש מעצבן כי החניה שלנו הכי קרובה לכניסה לבניין והכי נוחה(כמובן שרשומה בטאבו) ולכן כל מבקר בבניין ישר תופס לנו.... אני לפעמים מצטערת שאני גורמת למשטרה טרחה של לאתר את הבן אדם ולהתקשר אליו אבל אין מה לעשות זה בלתי נסבל.... פעם בחורף בגשם הייתי צריכה לחנות מעבר לכביש עם הילדים ולגרור אותם עם כל הדברים עליי אוף....
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
להביא גרר, או 4 גלגלים ואז שהוא יביא גרר..חחחח חוסמת אותו עם הרכבים שלנו ובזה סוגרת עיניין..אתה לא זז עד שאני אחליט ... ו 4 גלגלים
כששכרנו דירה זה קרה לנו מלאאאא פעמים וזה מאוד מעצבן. גם אני הייתי צריכה עם הילדים בגשם לחנות מחוץ לחניה.
הרבה פעמים היינו חוסמים אותם עם הרכב שלנו אבל מכיוון ולא תמיד חנו בחנויות ליד לעיתים הם הצליחו לעלות על המדרכה לצאת