סקר צום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, קודם כל רציתי לאחל לכולכן, מי שצמה ומי שלא, חתימה טובה
    חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחת תכתוב אם היא צמה או לא ואולי איזו ברכה לעצמה, אם אפשר שלא קשורה להריון ולידה (הרי כולנו רוצות להיות השנה בהריון)..

אז אתחיל..
    אני רוצה לצום, מקווה שאצליח למרות שאני בדרך לקבל מחזור וזה קצת מלחיץ אותי (כאב ראש וכאלה)..
    מאחלת לעצמי השנה לעשות הכל קצת יותר באיזי: לאכול יותר לאט, לעבוד יותר בשקט, להגיע ממקום למקום יותר לאט, לא לרוץ כל היום, לדעת לקחת פסק זמן כשצריך וכו'...
14 תגובות
עמוד 1
  • מתכננת לצום בעז"ה
    מאחלת לי יותר רוגע ושלווה
    בריאות ואהבה
  • בטח שצמה (ב"ה)

מאחלת לי לשנה החדשה להיות קצת יותר רגועה

אחלה סקר

גמר חימה טובה לכולם
  • בעקרון צמה ( עם שתייה באישור הרופא שלי ) קצת קשה לי עם הרעיון , כמובן מאחלת לעצמי משפחה גדולה יותר שנה שלווה ורגועה להמשיך להצליח במקום העבודה וכמובן בריאות לכל משפחתי בעיקר לאימי והצלחה ( מתחתנת בעוד כמה חודשים )
  • הי,

לא נראה לי שאצום, בגלל הזריקות... לא בריא... אני רוצה שהגוף שלי יהיה חזק ומוכן לכל התהליך הלא פשוט שאני עוברת ויעבור בשבועיים הקרובים...

אני מאחלת לעצמי להיות אמא השנה, אמא לתינוק בריא ומדהיםםםם!!!! ב"ה
    לקחת את כל העומס בחיי היום יום שלי ולחלק אותו בצורה נכונה שתקל עלי, לא פשוט לימודים, עבודה עד מאוחר, לתחזק את הבית, בישולים נקיונות וכו'
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • לאחותי היא מתחתנת
  • אני צמה כל שנה, אבל השנה זה קצת שונה... אצום כמה שאני יכולה ואם יהיה קשה אשתה מים.

שיר י׳אמדהימה אחת! אני גם מאחלת שהשנה גלעד שליט יחזור הביתה!
    מאחלת לאחי שהתאומים יגדלו ויתחזקו ( אתמול הם חזרו הביתה אחרי 3 חודשים בביה״ח)
    מאחלת למשפחתי בריאות, אריכות ימים והמון נחת מהנכדים
    ולי אני מאחלת שתמיד אהיה מוקפת באהבה, בריאות ובכח להמשיך הלאה גם שכלא קל.
    לכן בנות אני מאחלת שכל משאלותיכן יתגשמו ושתמיד נוכל לעזור אחת לשניה, נפרגן ונתמוך!

גמר חתימה טובה, צום קל ושנה של הגשמה, שגשוג, בריאות ואהבה!
  • שיר, אמן ואמן שגלעד יחזור השנה!!!!
  • אפוש, שלחתי לך מייל חזרה...
  • אני מאחלת לי, למשפחתי ולכולכן:
    שתהיה לנו שנה עם הגשמת חלומות וכל היעדים בחיינו.
    בריאות- כי מה אנחנו בלי זה?!
  • קרן קיבלתי
    כבר מוצאת אותך
  • מאחלת לי ולכל יקיריי שכל מה שנצטרך ונרצה יהיה לנו,שיד הקב״ה תכוון אותנו לדרך קלה ונכונה,בריאות אושר ,נחת כבוד הדדי והערכה,שתמיד יהיו לנו את הסיבות לחייך לצחוק ולשמוח וכמובן אהבה...מאחלת לי ולכל אחת מכן שהשנה הזו נזכה להריון קל ותקין וכמובן ללדת בלידה קלה תינוקות בריאים שמחים מחייכים ומאושרים!!! אני גם מתכוונת לצום אבל כנראה שאני אשתה מים בגלל הזריקות... 
  • גמר חתימה טובה לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן....

אני מאחלת לעצמי לא להישתגע בסוף מעצבים בגלל ההורמונים האלה (הזריקות) כי בזמן אחרון אני בקריז תמידי על הכול חחח מסכן בעלי לא הבין לאן אשתו האמיתית נעלמה ובאה במקומה מכשפה עצבנית חחח

מאחלת לילדה שלי המהממת והמקסימה שתמשיך להיות ילדה מתוקה כמו שהיא, הרבה בריאות ואושר ושתמשיך לשמח ולהצחיק אותנו ההורים, ואמן אמן שיצתרף השנה אח/אחות חדש/חדשה למשפחה..

מאחלת כמובן הצלחה בעבודה לי ולבעלי כי יש הרבה תשלומים עלינו ועם מישהו מאיתנו יפוטר אנחנו פשוט נקרוס.. וכמובן מאחלת לכולללללללל המשפחה שלי בריאות ורק בריאות אמןןןןןןןן
    גמר חתימה טובה..
  • בדר"כ צמה - אבל בצום הזה לא,
    ילדתי לא מזמן, והחלב שלי לא בא בקלות...אני רוצה להניק כמה שאוכל (וכמה שיותר) ולא רוצה לדלל אותו
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• צמתי עבר בסדר סה"כ....
    מאחלת את כל הטוב שבעולם לכולם!!
    בריאות, אושר, נחת והמון מזל בחיים!
    אגב, אשכולית, לאיזו שנה התכוונת? אזרחית? עברית?
    כל הכבוד על הכוחות...
    בכל אופן בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה