חוצפה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעו קטע מגעיל!
    יש לי "חברה" נשואה +ילדה!
    היא יודעת שאני מנסה היא מתקשרת כל חודש להיות מה ניהיה ולחטט עד שהתחלתי כבר לסנן אותה כי אין לי עצבים אליה
    היום היא התקשרה מחסוי אמרתי נענה נראה מה יהיה..קיצר זאת היתה היא...התחילה לדבר מה נשמע מה קורה וכל רגע שואלת מה חדש מה חדש! אמרתי לה כל רגע הכל רגיל היא אומרת נו אין משהו בדרך אמרתי לה לא אין!
    והתחלנו לדבר על הריון וכאלה היא אמרה שיש מלא אנשים שהיא מכירה שנמצאים בטיפולים ואז היא אומרת ואי אני מזה מקווה בשבילך שאת לא תצרכי טיפולים!!! רציתי להתפוצץץץץץץץץץץץץץץץץ עליה אותו רגע..
    והקטע שהיא גם מנסה איזה חצי שנה להריון שני....והכי מעצבן שבהריון ראשון היא בכלל לא סיפרה לי אני ראיתי בעצמי שיש לה בטן...ובטח גם הפעם היא בהריון ולא מספרת....אז מה את מחטטת לי אם את לא רוצה שידעו עליך יא מגעילה...
    אנשים התחילו להאמס עלי עם החפירות של ההריון! עוד איזה אחד בעבודה בא לי"נו למה אני לא רואה בטן אני רואה בעלך לא עובד טוב בלילה"
    ועוד מלא הערות כאלה...
    או שגיסתי מספרת לי שדודות של בעלי שאלו אותן למה אני עדין לא בהריון ..."בטח היא לקחה גלולות מלא שנים"

זה ממש התחיל להמאס
    סליחה על החפירות חח היתי חיבת לפרוק תעצבים
16 תגובות
עמוד 1
  • כל כך מבינה אותך

בהחלט חוצפה

גם אני שונאת את כל החפירות האלה
    כל אחת חושבת שמותר לה לדחוף את האף ולשאול שאלות
    לצערי ניתקלת בדברים כאלה כל הזמן

• " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני די בטוחה שהיא מקנאה בך על משהו והנה יש לה כל מיני הזדמנויות לעקוץ.. באמת לא חברה, וזה שהיא מתקשרת מחסום רק אומר דרשני..
    אני כבר למעלה משנתיים בסרט הזה, והיום כבר לא שואלים אותי כמו בהתחלה..
    גם אני קיבלתי תגובות ״חכמות״ כמו אולי הוא לא מכוון כמו שצריך ( מצחיק מאוד), ושלל עצות ורעיונות. יאלה, לכו דחפו פומפה!
    להתעלם
  • גם אני עוברת חיטוטים כאלה,פעם אחת הייתי אצל הספר שלי שהוא גם חבר של בעלי,אז הוא שאל אותי ״נו יש משהו בדרך״ אז פשוט עניתי לו ״ לא אנחנו מחכים לחסידה...״ וגם כל פעם שאנחנו לפני מפגש חברים או משפחה אני אומרת לבעלי שאם מתחילים לשאול על ילדים אז שהוא יענה כי אני יכולה לענות מגעיל וממש לא בא לי שאנשים בנוסף ידברו על זה שאני גם גסה בתשובות שלי...

• אני‏ ‏ לא‏ ‏ חושבת‏ ‏ שאפשר‏ ‏ לקרא‏ ‏ לאדם‏ ‏ כזה‏ ‏ חברה.
    חברה‏ ‏ אמיתית‏ ‏ תדע‏ ‏ לא‏ ‏ לדחוף‏ ‏ את‏ ‏ האף‏ ‏ אם‏ ‏ לא‏ ‏ מספרת‏.
    לאנשים‏ ‏ יש‏ ‏ המון‏ ‏ חוצפה‏ ‏ שלפעמים‏ ‏ מדהים‏ ‏ אותי‏ ‏ כמה‏ ‏ אפשר‏!‏!
    סיפרתי‏ ‏ בפורום‏ ‏ פעם‏ ‏ מה‏ ‏ קרה‏ ‏ לי‏ ‏.
    הייתי‏ ‏ בבר‏ ‏ מצווה‏ ‏ אחרי‏ ‏ ההפלה‏ ‏ שעברתי‏ ‏ מישהי‏ ‏ מהמשפחה
    שאני‏ ‏ אפילו‏ ‏ לא‏ ‏ ממש‏ ‏ מכירה‏ ‏ באה‏ ‏ אליי‏ ‏ ליטפה ‏ לי‏ ‏ את‏ ‏ הבטן‏!‏‏ ‏ ושאלה‏ ‏ אם‏ ‏ יש‏ ‏ משהו‏?‏?!!
    הייתי‏ ‏ בהלם‏ ‏ לא‏ ‏ עניתי‏ ‏ והלכתי‏ ‏ משם‏ ‏ בדמעות..‏ ‏ אמא‏ ‏ שלי‏ ‏ ענתה‏ ‏ לה..
    כמו‏ ‏ ששיר‏ ‏ ענתה‏ ‏ אם‏ ‏ לא‏ ‏ מתביישים‏ ‏ ממך‏ ‏ אל‏ ‏ תתביישי‏ ‏ לענות.‏ ‏ אני‏ ‏ היום‏ ‏ כבר‏ ‏ לא‏ ‏ נחמדה‏ ‏ למי‏ ‏ שמחטט.
  • שמעו קטע: היום, ממש אחרי שכתבתי את מה שכתבתי, איזו לקוחה שלי באה אלי, מחבקת אותי ואומרת לי: ״את מכינה לנו הפתעה?״ ומסתכלת לי על הציצי.. ועוד אחרי שאני עונה לה בנימוס לא היא אומרת לי ״כי זה נראה ככה״. אתן קולטות ת׳חוצפה?
    פשוט אנחנו צריכות להתמודד עם זה כל הזמן
  • פשוט גועל נפששששששששש
    אפילו הלקוחות מסכימים לעצמם תהתערב לנו בחיםםםםםםםם

אל תתיחסי
  • להתערב*****
  • אצלי בעבודה בכלל כבר כול המחלקה חושבים ומתלחששים שאני בהריון בגלל שאני עובדת בישיבה ולא עובדת כרגע עם מכונות..איזו מישהי קראה לי שלשום ואומרת לי " נו עדן אני רואה אפשר להגיד לך כבר מזל טוב אה?" אמרתי לה "על מה?" אז היא מסתכלת לי על הבטן קורצת ועונה לי "על זה, נו באיזה שבוע את כבר?" ואיייייייייייי חשבתי שאני יהרוג את אותה אחת באותו הרגע...היא אומרת לי שזה השמועות שהולכות שם חחחח..טוב אני לא חייבת לבוא להם עם פוסטר ענק ולהודיע שאני בטיפולי פוריות ובגלל זה אני לא עובדת במכונות כי הזריקות פוגעות בערנות... בקיצור יש הרבה פלצנים בעולם ולצערינו אי אפשר לסתום לכולם את הפה..
  • אני בהלםםםםם..

אין לאנשים טקטטט
  • אין סוף לסיפורים האלו!!!! לצערנו יש יותר מדי אנשים בלי טאקט בעולם הזה....
    קרה לי כבר שמישהי נגעה לי בבטן והתחילה ללטף לי אותה ואמרה ״נו יש משהו בדרך??״
    כאילו מה לעזאזל את חושבת שאת עושה???? ממש כמו אונס....
  • אוף... אנשים כאלה חטטניים שזה ממש מגעיל....
    גם אם אין בעיה זה רק עניינו של הזוג על אחצ כמה וכמה אם יש....
    נמאס לי לשמוע כבר ״ בקרוב אצלך״ ועוד יותר נמאס לי שכל שבוע חברים שלי מארגנים טיולי משפחות עם ילדים ואומרים לי להביא את ג׳וני הכלב שלי....

איפה הרגישות איפה?

וכמה פעמים כבר נגעו לי בבטן.... וכמה פעמים שאלו אותי אם אני רוצה לספר משהו? ומה קורה, לא הגיע הזמן לדור המשך... למה את מחכה... ?

אוףףףףף!!!!!

• בנות, בסוף הילדים שלנו יהיו הכי חמודים, חכמים ויפים  
  • וואי בנות קראתי את כל מה שכתבתן ואיזה התפרצות של בכי וצחוק.. אין לי מושג למה אני ככה ברגישות כזאת.. אולי כי אני אחרי מחזור.. אבל אני כ"כ מסכימה איתכן.. איך כולם בוהים לי בבטן ומלטפים אותה.. זה מחרפןןןןןןן ועוד הכי מעצבן שאומרים לי "יאללה למה את מחכה??" אני תמיד אומרת לכל מי ששואל "אל תדאג ברגע שיהיה אתה הראשון שתדע".. לפעמים זה עוזר..
  • ..
  • אויש הגיסות האלה הכי חטטניות..

הודיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה