פרנטל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי במשהו.
    אני שבוע 13 וחצי.
    לוקחת חומצה פולית +אומגה 3
    משבוע 5 אני סובלת מבחילות קשות וחוסר תיאבון וזה עדיין לא עבר לי
    הרופאה אמרה שכשאני אתחיל להרגיש יותר טוב להתחיל לקחת פרנטל גם.
    הרגשתי קצת יותר טוב וניסיתי יומיים והרגשתי שזה הורס לי את הבריאות (פרנטל של אלטמן) וחוצמיזה יש בזה טיטניום דיאוקסיד שזה חומר מאוד לא בריא למיטב ידיעתי.
    הבחילות חזרו בגדול וגם כאבי בטן נוראיים וחרבות ומה לא...
    מה אני עושה?
    לא מספיק אם אני לוקחת חומצה פולית ואומגה? חייבת גם הפרנטל האלה?

4 תגובות
עמוד 1
  • לי אישית פרנטל עשה רע מאוד!!!

אחריי זה הרופא החליפה לי לפריפול

ועכשיו לברזל אחר..

וחומצה פולית תפסיקי לקחת יכול להיות שזה
    מה עושה לך רע...
    תרגישי טוב!!
  • תראי, פרנטל כדור לא קל בכלל.

גם לי הוא עושה בחילות ולכן למדתי לקחת אותו בערך רבע שעה לפני השינה ואז אני נרדמת ולא מרגישה בחילה.

אבל הפרנטל שאני לוקחת זה לא של אלטמן, אלא בקופה יחסית קטנה של קופת חולים והכדורים גדולים בצבע ורוד.

יכול להיות גם שיש התנגשות בין כל הכדורים שאת לוקחת ולכן אולי כדאי להוריד את חומצה הפולית ולקחת פרנטל כי יש שם חומצה פולית וזה מספיק.

אני עכשיו התחלתי לקחת ברזל רך (נטו בלי תוספות) של אלטמן ופרנטל.

בהצלחה ותרגישי טוב
  • אז אתן לוקחות עכשיו רק ברזל בלי כל המולטי ויטמינים האלה?
  • גם לי הפרנטל עשה בחילות, הפסקתי לקחת אותו אחרי 2 כדורים בלבד, עכשו אני עם פריפול....
    גם בהריון הקודם הייתי רק עם פריפול (דרך אגב בפריפול יש גם חומצה פולית..)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה