בדיקה שלילית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קמתי עכשיו ועשיתי בדיקה ויצא שלילי...
    כנראה שסתם המחזור פשוט לא סדיר, אז נדמה לי שהוא מאחר...

21 תגובות
עמוד 1
  • כמה זמן איחור??
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • המחזור האחרון היה לי ב-6/9, כשבעצם הדימומים התחילו יום לפני, ככה שבערך 3-4 ימים

• אולי היה ביוץ מאוחר??
    אל תספידי כל עוד ה
  • נשנוש מאמי, גם בת דודה שלי קרה לה את אותו המקרה, היא בדקה שלוש (!!!) פעמים בבית, וגם קיבלה מחזור פעמיים בהפרש של שבועיים, והיא לא הבינה מה זה, וזה היה היריון...
    כל עוד המחזור לא בא, זה באמת מוזר, אם עד יום ראשון לא תהיה תזוזה, אני אלך לעשות בדיקת דם ואראה מה קורה... בכל מקרה אני כבר מקבלת את זה שהפעם זה לא, לצערי...

• כל עוד אין מחזור...הכל עוד פתוח....
    גם אני עדין לא קיבלתי...מחזור אחרון ב5-9 ...יום א בדיקת דם...שנינו

חני
  • גליה, המחזור שלך סדיר? אם כן אז עושה רושם שזה איחור... אני לצערי אף פעם לא יכולה לדעת מתי הוא בא, כי יש לו חוקים משלו: בין 28 ל-42 יום הכל פתוח!
    בכל אופן, אל תתבאסי לפני הזמן, ותקבלי את הכל באהבה

ענת
  • ענתוש - המחזור שלי סדיר יחסית, הוא נע בין 28-30 יום... אבל זה כבר היה אמור לזהות את ההורמון בבדיקה שעשיתי, לא??

חני - אם באמת לא נקבל (אמן..) אז ברור שבדיקת דם ביום ראשון!! אבל את לא מפחדת לצום אם את בהיריון?? אני מתה מפחד...

• אל תסתמכי על הבדיקות הביתיות!!! יש מליון דוגמאות של בנות שעשו בדיקות בימים הראשונים של האיחור והיא לא זהתה את ההריון. אני מחזיקה לך ולחני אצבעות שלא תקבלו בסופ"ש, ואז בשבוע הבא תעשו בדיקת דם ותבשרו לנו בשורות
  • גלוש המחזור שלך נחשב לסדיר!!!!!
    אל תסתמכי על הבדיקות הביתיות האלו, תעשי בדיקת דם בשבוע הבא אם עדיין לא תקבלי.
    זה הכי אמין
  • נחכה ונראה מה יהיה במהלך הסופ"ש... נקווה לטוב
  • היי בנות מקסימות שלי,

מקווה שהיה צום קל למי שצמה, מאחלת לכן גמר חתימה טובה, ושבכיפור הבא כבר תחבקו תינוק קטן ומושלם, ולכל ההריוניות שיהיה היריון קל...

עדכון לגביי - איך שהתחיל הצום, המכשפה הגיעה...

• גל מותק אני בטוחה שקרוב תתבשרי בחדשות טובות מתוקה שלי
    שתהיה לך שנה מעולה ורק בשורות טובות
    ואני מזכירה לך היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון
  • תודה הלן יקירה שלי!!! אני מאחלת לך הכי טוב שבעולם והיריון קל ואני מקווה שאלוהים שמע את התפילות שלי ובקרוב אני גם אקבל את המתנה הזו...

• היי מאמי,
    יגיע גם אלייך אל תדאגי...

בע"ה במהרה...
  • הי מותק!
    כמו שהלן אמרה - היום בראשון של מחזור הוא.... מקווה שלא לקחת את זה קשה, אין סיבה, אתם רק בתחילת הדרך. תהני מחיי הנישואין הטריים, ומ"עבודה" מאומצת, וההריון יבוא מתי שהוא צריך לבוא, מקווה שזה מאוד בקרוב

ענת
  • מצטרפת לבנות...
    חודש חדש לפנייך...בהצלחה ממי

חני
  • תודה בנות חמודות שלי...
  • מאמי שתהיה לך חתימה טובה,
    גם זה יבוא, כשזה אמור לבוא זה יבוא
    מחזיקה לך אצבעות
    ב"ה שנשמע ממך בשורות טובות!! אמן!!
  • תודה מאמי...

איך את מרגישה?? התרגלת לרעיון??

• ממ האמת עדיין לא ממש התרגלתי
    די קשה לי = הפסקתי עכשיו לעשן,..
    אני מרגישה שזה ממש נכפה עליי.. אבל הכל לטובה..

יהיה בסדר!

יש לי הפרשות מטורפות(סליחה על התיאור) מלא, לבנות לבנות..

אני מקווה שזה בסדר ועדיין יש לי כאבים קצת כמו של מחזור
  • לגבי העישון, אני שמחה שאת מפסיקה, כי כבר שמעתי על בנות שהמשיכו לעשן במהלך היריון שזה נורא מבחינתי..
    לגבי הנפשות זה תקין, זה של הרירית..
    ותתרגלי מאמי, את בהיריון!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה