- זיV .אנא כנסי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אודה מאוד מאוד מאוד אם תוכלי לענות ולייעץ לי:

כבר כמה וכמה שנים אני חולמת להוציא ספר ילדים. אני כותבת שירים לילדים וכעת אני מאיירת אותם בעצמי (למדתי תקשורת ועיתונאות, אני עובדת בכתיבה, אבל כתיבה לילדים זה משהו שונה לחלוטין עבורי, זהו תחום מרגש ומפרה שמסב לי עונג רב). אני מחפשת מישהו שיוכל לעזור לי בתהליך הוצאת הספר לאור. ראיתי שעבדת מול חברת "נוצה" ורציתי לשמוע את חוות דעתך, האם את ממליצה? במה הם בדיוק עזרו לך? האם המחיר השתלם? האם היית צריכה להעזר במישהו נוסף פרט ל"נוצה" או שהם ענו על כל הצרכים?

השבוע ירד לי האסימון שהליווי חשוב מאין כמותו- התברר לי שאת כל האיורים שכבר איירתי שמרתי בפורמט שגוי, והם לא ניתנים להדפסה מקצועית. (מסתבר שלא ניתן להדפיס באיכות טובה קובץ שנשמר רק ב-72 dpi ...איך לא חשבתי על זה?!?!?!

4 תגובות
עמוד 1
  • בייבי בום - תמחקי בבקשה את השם ותרשמי במקומות את הניק שלה....
    תודה
    גמר חתימה טובה
  • ענבר, תודה
  • אופס, סליחה

• תודה רבה ממש עזרת לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה