שאלה לי... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות,

אני אמורה להרגיש מיחושים בעקבות הזריקות של הפיורגון? בחילות, כאבים....

כי אני לא מרגישה כלום עכשיו... מה תופעות הלוואי הנורמליות ומהן התופעות המצריכות התייחסות מיוחדת? (כדי שאדע לקראת כיפור... לא יהיה לי את מי לשאול
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
15 תגובות
עמוד 1
  • צריך להיות מיחושים עד כמה שאני יודעת..
    זה סימן שהחומר מתחיל לעבוד ומתחיל לזוז שם משהו
  • באריזה של הפיורוגן יש חוברת הסברה ובה מופיעות תופעות הלוואי...
    אם את לא מרגישה כלון, זה מצויין...

אני הרגשתי רק קצת חוסר נוחות בשחלה ולא יותר מזה...

• את‏ ‏ אמורה‏ ‏ להרגיש‏ ‏ אבל‏ ‏ לא‏ ‏ אחרי‏ ‏ הזריקה‏ ‏ הראשונה.
    אני‏ ‏ אגלה‏ ‏ לך‏ ‏ סוד..‏ ‏
  • בננות,
    מי שמזריקה וצמה, אתן מתכוונות לשתות?

• אני‏ ‏ מתכוונת‏ ‏ לשתות‏ ‏ בגלל‏ ‏ בעיה‏ ‏ שיש‏ ‏ לי.
    אבל‏ ‏ בלי‏ ‏ קשר‏ ‏ הייתי‏ ‏ שותה‏ ‏ כי‏ ‏ זה‏ ‏ חשוב‏ ‏ כדי‏ ‏ למנוע‏ ‏ גירוי‏ ‏ יתר.‏ ‏ זה‏ ‏ עוזר‏ ‏ לגוף‏ ‏ להיפטר‏ ‏ מעודף.
  • באמת??? לא ידעתי שאם לא שותים אז יכול לגרום לזה...
    אז כנראה שאין ברירה, אני אשתה קצת...
    ממש לא בא לי לדפוק את הטיפול...
  • השנה‏ ‏ לא‏ ‏ נצום‏ ‏ באופן‏ ‏ מלא‏ ‏ אבל‏ ‏ המטרה‏ ‏ מקדשת‏ ‏ את‏ ‏ האמצעים..
    אנחנו‏ ‏ מתאמצת‏ ‏ כל‏ ‏ כך‏ ‏ להביא‏ ‏ ילדים‏ ‏ לעולם‏ ,‏ פעם‏ ‏ אחת‏ ‏ שלא‏ ‏ נצום‏ ‏ באופן‏ ‏ מלא‏‏ ‏ לא‏ ‏ תזיק.
    זה‏ ‏ עדיף‏ ‏ מלתהות‏ ‏ אח”כ‏ ‏ חבל‏ ‏ שצמתי‏ ,‏ ‏ דפקתי‏ ‏ את‏ ‏ הטיפול..
  • צודקת במיליון אחוז!!!!
  • ואיייייי שירוש זה קרב ובא אמאאאאא איך אני מתרגשת בשבילך[

love]
    אני אתפלל מחר בבית כנסת בשביל כולכן בנות מדהימות
  • לילי, מסכימה איתך! עכשיו אנחנו חייבות להיות נאמנות לגוף שלנו ולטיפול .... אני מחכה כבר שנה וחצי, בטח שלא אדפוק הכל עכשיו....

לי גם באופן כללי יש בעיה עם שתיית מים, אני כמעט ולא שותה, חייבת לשתות בכח!!!
    הטיפול הזה חייב להצליח!!! אלך לבית הכנסת מחר ואתפלל חזק חזק בשביל כולנו שנתבשר על הריון בקרוב...

למי שצמה שיהיה לכן צום קל וגמר חתימה טובה...
  • זה הדדי
  • מסכימה עם כל מילה שאמרת שיר!!!!
    אתן מדהימות בצורה לא רגילה וזה ממש לא מובן מאליו כל התמיכה הזאת!
  • כן ראיתי...
    אני אחרי כל צום סובלת ממיגרנות קשות, בחילות והקאות לפעמים , אני מתאוששת רק אחרי כמה ימים , בקיצור הצום נורא נורא קשה לי, אז בעקבות זאת אני לא מתכוונת לצום הפעם אלא לאכול לשתות ולהיות חזקה לפני הטיפול...
  • אני מהדקא כבר אחרי הזריקה השניה התחילו לי כאבי תופט בשחלות ממש כמו ביוץ כול זקיק היה בגודל 10 מ''מ..חחח במקום לדכא לי אותן הוא רק הגדיל חחח..אבל עכשו אני כבר 3 שבועות עם דקא ו היום הזריקה השלישית של גונאל את האמת אחרי הגונאל אני מרגישה ממש אי נוחות בשחלות וזה מקרין לי גם לגב התחתון לצדדים אבל אחרי שעתיים עובר..ולא, אני לא צמה..
  • בננות, אני מצטרפת לכל מה שאמרתן...
    אחרי שהחלפנו תמונות , כתובת פייסבוק ומיילים, אני מרגישה ממש קרובה אליכן...

בקרוב מאוד גם נפגש פנים מול פנים!
    אוהבת את כולכן, ולמי שצמה אני מאחלת צום קל...
    אני אתחיל לצום ונראה איך אסיים את היום מחר...
    גמר חתימה טובה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה