ביוץ מאוחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות ,ראשית צום קל וחתימה טובה לכולכן.
    ו... יש לי שאלה.
    אם ב 18 לחודש קיבלתי, אז לפי מחשבון הביוץ ביום ראשון זה היה יום הביוץ שלי ב 2 לאוקטובר. האם יכול להיות שהביוץ שלי הוא היום ?כי אני מרגישה כאבי ביוץ..היתכן שביוץ יכול להיות כלכך מאוחר?
    זה קצת דחוף כי אתן יודעות כיפור עוד מעט

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
4 תגובות
עמוד 1
  • בטח שזה יכול להיות ,יש בנות פה ושאני מכירה שיש להם ביום ה22 וביום ה17...אצל כל אחד זה אחרת מאמי,יכול להיות מאודדדד שיש לך ביוץ היום!!
    יש לך הפרשות?
  • כן מאוד!!!וואי איזו באסה...הילד שלי היום היה בבית ולא מצאתי זמן "לעבוד"על זה וכנראה שפיספסתי את זה היום זה לא יהיה מאוחר מחר בערב?
  • אם עשית אתמול לדוגמא זה גם טוב כי זרע יכול להחזיק עד 72 שעות אז זה גם תופס...תעשי מחר ישר איך שיוצא הצום,הלוואי מחזיקה לך אצבעות...
  • שבוע טוב חן..תודה מאמי נתת לי תקווה..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה