ילד שלי מופרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מה שאמרה מדריכת שחייה היום על נתנאל...
    זה הסיפור: פעם בשבוע בעלי לוקח את נתנאל לחוג שחיית תינוקות. עד לא מזמן הכל היה חלק, אבל בזמן אחרון, נתנאל הפסיק להקשיב למדריכה... את האמת, אני לא מאשימה אותו. הוא ממש אוהב מים, אבל תרגילים שלה כבר משעממים אותו. אז הוא מבדר את עצמו לבד
9 תגובות
עמוד 1
  • הילד שלך בונבון מתוק ושאף אחד לא יגיד לך אחרת.
    האמת שזה די חוצפה להגיד לך שהוא מופרע
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • איזו חוצפה, לקרוא לתינוק פעלתן ושובב "מופרע"

כל הכבוד לנתנאל על שהוא אוהב מים וכבר שוחה יפה כל כך ועצמאי גם! יש לך נסיך מטריף
  • לחוג הזה יש גם מטרה אחרת לא רק זמן איכות והנה דרך החוג הזה חוץ מלצלול מקבלים המון דברים בדרך

אנחנו ההורים נותים לא לקבל ביקרות בונה על הילדים שלנו
    קשה לנו בתור הורים לקבל ביקרות
    אני מבינה אותך שקשה לך לקבל ביקורת אבל
    המדריכת שחיה היא כמו גננת או אשת מקצוע לכל דבר לא כל אחד מתקבל להיות מדריך שחית תינוקות לומדים רקע על התנהגות ילדים ועוד מלא דברים
    אני בטוחה שהיא באה ממקום טוב ולבוא לטובתכם ולא ההפך

זה שהיא עושה קבוצה של ילדים שפחות קשובים ונותנת להם מרחב זה נחמד אבל הרעיון של החוג נאבד

אני שמחה שאת ובעלך הגעתם למסקנה שצריך קצת להיות יותר קשים איתו ולעמוד על שלכם
    היום הוא עושה מה שהוא רוצה בחוג מחר בגן הוא לא ישב במפגש כי בא לו לעשות דברים אחרים.... צריך ללמד אותם
    אני אומרת את זה מנסיון

• קודם כל הרעיון של חוג שחייה בגיל כ"כ קטן ממש קוסם לי! כל הכבוד
  • הוא ממש ממש ממממממש לא מופרע הוא שובב ובעל אופי!!!!!
    ואם יש לה בעיה עם זה שתטביע את עצמה בבריכה!!!!

אוהבת את הנסיך הזה!!!

• זהו,שגם לי יש בעיה עם תיוג של ילד כמופרע ושאר "פנינים" שכאלו...

• מרווה:
  • וואי איזה חצופה אני בשוק!!!!
    הייתי קורעת אותה
    זה ילד בן שנה למען השם

• סיוושששששששש,את אלופה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה