הירדמות בעגלה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות...
    שמתי לב שהילדה ישנה הרבה יותר טוב כשהיא בעגלה.. היא נרדמת שם בקלות וממש נינוחה בשינה...

למה זה קורה?....
    והאם זה לא בריא אן משהו כזה?... היא לא ישנה בעגלה בלילה חס ושלום אבל היום בצהריים אחרי מיטה ידיים מיטה ידיים היא דפקה שנ"צ של שלוש שעות בעגלה...

מה דעתכן??

8 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי דור היה נרדם בעגלה במשך היום היה לו את האמבטיה וזה שכיבה מלאה
    הינו מטילים והוא היה נרדם גם היה לי נוח שהוא ישן בעגלה שהינו צריכים ללכת לגן לקחת את הגדול

• אצלינו זה היה הפוך - אין מצב שבריאל
    הייתה נרדמת בעגלה בבית, רק בחוץ באויר.
    אני לא חושבת שיש בזה משהו רע, אם
    היא ישנה טוב, סימן שטוב לה ונוח
  • העגלה היא הרבה יותר צפופה וקטנה..אוולין גם הייתה ישנה בצהריים בעגלה. כשגרתי אצל ההורים שלי חצי שנה ראשונה של חייה.
    להוריי דירת שני קומות... החדר שלי היה למטה ליד חדר המחשב שבו אבא שלי היה מעשן עם דלת פתוחה..לא רציתי שהילדה שלי תנשום את זה, אז הם העבירו אותנו למעלה לערב ובמשך היום הייתי למטה, שם היה מחשב טלויזיה מטבח.. לא היה לנו כסף מן הסתם לשכור שני עריסות, אז למטה היא בילתה את זמנה באמבטיה של העגלה.. היא ישנה שם טוב מאוד.
    המיטה עדין ענקית על הפיצקית שלך.. אוולין גם בעריסה הייתה מרגישה מאוד לא בנוח...למרת שהעריסה זה ל 3 חודשים אוולין ישנה בשלה חצי שנה.

דברו איתי בפייסבוק

• הי בובה!

תמרי שלי בערך חיה בעגלה עד גיל חודשיים! יש אמבטיה אז למה לא? זה כנראה חמים ונעים להם יותר , מה גם שככה את מגניבה נדנודים פה ושם וזה הכי הכי מרגיע אותם בתקופה של הגזים.

אל תספרי לרווחה אבל אני שמתי את הבייבי סנס תחת המזרון של העגלה ושם גם היתה ישנה בלילה

• גם אצלי הדס ישנה בעגלה בחודש הראשון (כי היא לא אהבה את העריסה שהבאנו לה)
    זה כנראה היה קטן ואינטמי לה...

אבל כשהגענו לבית שלנו- מהר מאד שמתי אותה במיטה שלה שתתרגל לשם.

כשאנחנו רחוקים מהבית וישנים אצל אחרים- אין ברירה והיא ישנה שוב בעגלה ובעצת מיטל- גם אני שמה את הבייביסנס מתחת למזרון...

• גם אצלי הדס ישנה בעגלה בחודש הראשון (כי היא לא אהבה את העריסה שהבאנו לה)
    זה כנראה היה קטן ואינטמי לה...

אבל כשהגענו לבית שלנו- מהר מאד שמתי אותה במיטה שלה שתתרגל לשם.

כשאנחנו רחוקים מהבית וישנים אצל אחרים- אין ברירה והיא ישנה שוב בעגלה ובעצת מיטל- גם אני שמה את הבייביסנס מתחת למזרון...

• נועה ישנה 3 חודשים בעגלה כל היום האמבטיה
    של האגלה גדולה וככה היא הייתה רגועה
    למה לא עם היא רגועה?!

• אצלי לולי הייתה נרדמת ממש ישר , איך שאני שמה בעגלה הילדה הייתה ישנה ורגועה...
    זה לא נמשך הרבה זמן, לאחר זמן לא ארוך במיוחד היא לא אהבה להיות הרבה זמן בעגלה ולא ממש ישנה בה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה