ליהי כנסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבי, אני כל פעם נדהמת מחדש עד כמה ילדודס שלנו דומים!!!!!!!!!!!!
    גם לנתנאל היה טונוס שרירים קצת גבוה והיתה תקופה שבה הוא היה קצת בעיכוב התפתחותי של מוטוריקה גסה אבל מוטוריקה עדינה אצלו היתה מפותחת מאוד מאוד מאוד! שלא נדבר על דמיון בשיניים וחוסר תאבון
1 תגובות
עמוד 1
  • טוב, זה באמת צירוף מקרים מוזר!!!

אני נשברתי ולקחתי אותה לפיזיותרפיה כשבגיל 10 חודשים היא בקושי ישבה וגם זה לא זקוף, ואז אחרי 6 טיפולים הייתה לי תינוקת יושבת זקוף וזוחלת על 6... הפסקנו את הפיזיותרפיה בגלל התקופה של המחלות וההתייבשות שהייתה לה, כמעט כל שבוע הרי הגענו איתה למיון בגלל התייבשות ואחרי החגים אנחנו נמשיך. לא חשבתי בכלל על חוג שחיה, האמת שזה רעיון מעולה! אני אברר כאן אם יש חוג שחיית תינוקות באמת, עכשיו שנופר גם גילתה שהיא אוהבת מאוד בריכת שחיה ולגבי השיניים - עכשיו עדכנתי שיצאו 2 הטוחנות למטה

לגבי מוטוריקה עדינה נופרי אפילו מקדימה את הזמן וככה גם עם משחקים מתקדמים לגילה, בגלל זה אני לא מודאגת בכלל.

באמת חייבים להפגיש ביניהם! אתם תגיעו למפגש הגדול בנובמבר?

תודה על הטיפ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה