סקר- כל תשובה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קודם כל גמר חתימה טובה לכולן, מקווה שהצום עבר בשלום לכל מי שצמה.
    אני מאלה שצמות בין הארוחות...

יש לי שאלה אליכן- יותר נכון לכל הבנות שכבר יש להן ילדים, לא משנה באיזה גיל.

איך אתן שומרות על זמן איכות עם הבעל? על הזוגיות?
    האם אתן למשל מקפידות כל יום שעה על כוס קפה בערב?
    או לצאת פעם בX זמן לבית קפה? (נגיד כל שישי או שבת)
    או כל דבר אחר...

אני פשוט מרגישה את הלידה קרובה ונורא חשוב לי לשמור על הזוגיות עם הבעל ולא להזניח (כבר שמעתן את החפירות שלי בעבר על הנושא)
    בקיצור כל טיפ וכל תשובה תתקבל בברכה מאוד גדולה...
8 תגובות
עמוד 1
  • היי שבוע טוב.
    אני לא מקפידה עם בעלי על זמן מיוחד שבו אנחנו שותים קפה וכו...מתי שיוצא יוצא בעיקר כשהילד ישן אנחנו יוצאם יחד למרפסת מעשנים ביחד וקצת מפטפטים.
    מדי פעם אנחנו גם יוצאים יחד למסעדה למרות שהמון זמן לא יצא לנו בערך חודשיים עברו מהפעם האחרונה...אבל אנחנו יוצאים ביחד עם הילד פעם בשבוע ומטיילים...

• תראי
    בעלי ואני לא הרבה זמן הורים
    והילדה עדין קטנה שצריכה הרבה מאד תשומת לב
    אז הרבה עצות עדין אין לי לתת לך
    אבל
    מה שאנחנו עושים ועשינו עד עכשיו
    זה לראות סרטים וסדרות ביחד
    יש לנו YES עם המקליט בחדר השינה
    ובשעות הערב שהילדה איתנו במיטה אנחנו רואים את הסדרות וצוחקים ביחד.
    גם כשאני מניקה אנחנו עדיין רואים וככה אני מרגישה שאני לא לבד עם עצמי בהנקה...

אני בטוחה כשהילדה תגדל קצת- נוכל לשים אותה אצל הסבא והסבתא ואנחנו נצא למסעדה/ סרט וכד'...
    וכמובן שאני בטוחה שכבר את זוכרת שכתבתי פה לא פעם 1 שבשבוע אחרי הלידה כבר יצאנו למסעדה בחג האהבה- בעלי ממש התעקש שנצא וניהיה קצת לבד- וטוב שכך- זה ממש הועיל.

ואל תשכחי שכמה שבועות אחרי הלידה כבר תוכלו להיות בצורה אינטימית ביחד זה גם מקרב הרבה!

• במשך השבוע הזמן איכות שלנו הוא כשהילדים הולכים לישון (עד 8:00 ם במיטה), אוכלים ביחד ארוחת ערב, רואים טלויזיה, מדברים קצת.
    אבל יום שישי שנינו לא עובדים וכמעט כל שבוע אנחנו יוצאים לבית קפה לארוחת בוקר, רק שעד 12:00 אנחנו צריכים לחזור לקחת את הילדה מהגן, אז לא נישאר כל כך ברבה זמן!

בלילה כמעט ולא יוצאים, אני בדרך כלל עייפה אחרי העבודה ואין לי כוח לכלום!

רותי
  • האמת שהיינו מאוד מקפידים כל פעם שהיינו מגיעים לחיפה לסופ"ש להשאיר את להב אצל אמא שלי ולצאת
    ודי הזנחנו את זה, את הזוגיות הכל - אני לא אוהבת לדבר על הדברים האלו פה - ומקווה למצוא את הדרך להחזיר את הזוגיות למצבה הטבעי

• היי,
  • מגיל 3 חודשים בערך כל יום ב 20:00 זה זמן איכות... כי תמרי כבר ישנה חמסה.

אבל דברים מיוחדים אנחנו עושים כל חודש בערך פשוט יוצאים ואם אין בייביסיטר אז משמינים הביתה אוכל ופותחים יין

• ג׳ני מאמי, אפשר להבין את הלחץ מאיבוד אינטימיות וזמן זוגיות עם הבעל....
    בהתחלה ה באמת קשה, אז צריך להשקיע בדברים הפשוטים
    אפילו המקלחות לתינוק לעשות יחד, ואם מניקים, אז שהבעל יהיה איתך ולהתרגש ביחד מהמצב,
    שימי לב שהרי כל העולם שלכם יהיה סביב התינוקת, אז מן הסתם תדברו רק על זה, אבל תשתדלי גם לתת יחס רק לבעל, לדבר גם עליו, איך עבר היום וכו׳....
    כשהם יותר גדולים, להשתדל לצאת מדי פעם בתור זוג....
    אצלנו למשל כשהם נרדמים, זה הזמן שלנו, בלי לנקות את הבית,בלי שיחות טלפון מיותרות,
    אפשר לדחות את זה בשעה שעתיים....
    אלו הדברים הקטנים שעושים את ההבדל... אל תדאגי, כולם עוברים את זה.....

• אנחנו כל יום אוכלים ארוחת ערב ביחד.
    פעם בחודשיים בערך יוצאים ביחד למסעדה.
    חוץ מזה בשבוע שאחרי סוכות ובשבוע שאחרי פסח כשבעלי עדיין בחופש אנחנו מביאים ביבי סיטר ויוצאים ביחד לאיזה טיילת בים או למסעדה או לכל מיני מקומות שיהיה לנו הכי כיף בהם ביחד.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה