היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה מעולה!!! אני חושבת שזה אחד הצומות הכי טובים שהיו אם לא "ה"...
עבר לי מהר והילדים התנהגו יפה!!! אמרתי להם שאמא לא יכולה להשתולל כי היא צריכה לשמור על התינוק בבטן, והם היו נורא מתחשבים (כמעט כל הזמן
עבר בקלות
עבר ממש טוב.. בדרך כלל אני על הפנים אבל השנה עבר מהר ובקלות
] ]
היה טוב וטוב שהיה
זה לא מצחיק בכלל אבל כאילו איכשהו הם מתחשבים!!! אני זוכרת את שני הכיפורים האחרונים ואיתי היה מלאךךךךךךךךךךך למרות כל החששות שהיו לי... מעין השגחה עליונה כזאת....
היה ממש בסדר, אחרי הניתוח צום בשבילי זה כל חודש בערך, מתרגלים
מעולהההההההההה
ישנו המון- ואחכ הלכנו לגינה לשעתיים. ואז לבית הכנסת לשמוע שופר- איזה מרגש זה.....
בשמת
אצלנו עבר ממש טוב ולמען האמת השנה כל מי ששאלתי אמר שעבר טוב הכל בזכות מזג האויר הנוח שהיה לנו
טוב לי היה די סיוטטטטטט
וקשה לאללה
קיבלתי גם מחזור ב-4 לפנות בוקר של יום שישי
היה בסדר, כמו ענבל אכלתי בבוקר ושתיתי מים בכמויות קטנות לאורך היום (ממש פחדתי להתייבש ושיהיו לי צירים). רוב הזמן הייתי עם הילדה (שלא הסכימה לישון צהרים!!) והיה מאתגר למצוא עיסוקים שיעבירו את הזמן בלי דייגו ואנגרי בירדס בטלפון
גרועעעעע הקאתי את הנשמה ולקראת הסוף היה בא לי פשוט למות. בעלי לקח את הילדים לבית כנסת לנעילה, הייתי לבד והרגשתי פשוט זוועה. כשהם חזרו אמרתי לבעלי שכמעט התעלפתי, אז הקטנצ'יק שואל אותי, "אמא מה זה להתעלף? זה כמו להיות חולה חזק"?
עבר ממש טוב
הרגשתי סבבה, ואפילו הפתעתי את עצמי כי נשבעתי שאם אני לא מרגישה טוב אני לא ממשיכה... וזה פשוט זרם ממש יפה! אבל אצלי התחושה הלא טובה מגיעה אחרי הצום...
אחרי הצום יש לי מיגרנות גם עכשיו וחולשה רצינית! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אנחנו לא צמנו אבל יצאנו בערב עם הילדים ועם הבימבות, היה נחמד! ממש כיף שאין מכוניות בכבישים