למה הכל רע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מבינה מה עשיתי רע בחיים האלה שהכל נוחת עלי
    בעלי סתם עושה לי פרצופים וישן אפילו בסלון
    אני צריכה להתחנן אליו שיעשה כבר לבדיקות שחודש הבא נתחיל טיפול
    ואני צריכה להבין ממנו שהוא לא מעוניין בטיפולים(יש בעיה בזרע שלו)הוא כל כך אדיש לענין הזה
    ואומר לי אם אלוהים ירצה ילד יבוא טבעי אם לא יבוא כנראה שהוא לא רצה
    די אין לי כבר כוחות הוא ממש מתנהג מוזר פעם ראשונה שהוא ישן בסלון ובלי סיבה
    נראה לי שאני פורשת מהקטע של הטיפולים מתי יגמר הסבל הזה מה סך הכל רציתי ילד והכל כל כך מסובך כולי בוכה כבר אני מיואשת לגמרי
16 תגובות
עמוד 1

• הגברים פחות "לחוצים"
    גם בעלי מדי פעם זורק ואומר לי בואי נפסיק את הטיפולים
    אם יבוא יבוא ... וכאלה יצאות
    הם לא כמונו צריך להבין גם אותם למרות שהטיפולים הקשים והבדיקות אנחנו עוברות ... ולמרות שהם לא מראים כל התהליך קשה להם גם
    לראות שאנחנו צריכות לעבור את כל זה ... זה לא קל להם .

שבי איתו לשיחה באוירה נעימה ולא כועסת שאלי אותו מה הוא רוצה
    ואם כרגע לשניכם לא מתאים ולחוץ אז לעשות הפסקה
    ומתיי ששניכם תהיו מוכנים אז להתחיל
    כמובן שבלי לחץ מיצדך ומיצדו
    טיפול צריך להיעשות ברגוע
    ונשמה אל תחשבי "מה עשיתי רע"
    לא עשית שום רע
    שיהיה שבוע טוב ומקסים

• יקירתי , שום דבר לא כל כך רע... פשוט לפעמים זה נראה לנו ככה, אנחנו נורא רגישות ורוצות שכבר דברים יקרו וכשמהו הולך לא כמתוכנן אנחנו נוטות לראות הכל שחור... ואסור לנו....

אני דיוק הייתי במצבך כשגילינו את הבעיה, היו לנו אפילו ריבים על הנושא, בעלי לא היה מוכן לשמוע בכלל על טיפולים, הוא היה כל כך פגוע מהעניין הוא הגיב דומה לבעלך...
    אל תדאגי הכל יסתדר את תראי, פשוט צריך לתת להם את הזמן הדרוש להם,
    אצלי למשל, אחרי שדיברנו קצת יותר בחופשיות על הנושא ומעט השלמנו עם זה , בעלי ביקש שלושה חודשים של נסיונות טבעיים כי הוא היה משוכנע שזה יצליח... אני התחרפנתי מזה אבל נאלצתי לזרום איתו כי גם ככה קשה לו... הנה היום אנחנו יותר מחצי שנה אחרי גילוי הבעיה ורק עכשיו לקראת הפריה ראשונה, ותאמיני לי כל עכבה לטובה... שנינו שלמים עם זה וזה רק מחזק אותנו, קירב ביננו ברמות שאי אפשר לתאר...
    תננ לא את הזמן, קחי גם את את הזמן, תנסי לדבר איתו בעדינות... בלי בכי והתפרצויות רגשיות זה רק מזיק... את תראי שהוא יבוא אליך לבד ויפתח את הנושא... כמו שעשה בעלי

חיבוק ממני
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • האייפון מתקן לי כת המילים ויוצאות שגיאות כתיב קטנות, חחחחח סורי...
  • תודה לכן מקסימות רק איתכם אני יכולה לדבר על הנושא הזה
    אני מקווה שהכל הסתדר יש לנו מלא מתח בבית
  • לי לקחת חצי שנה והרבה דמעות עד שהצלחתי לשכנע את בעלי לעשות בדיקה.. וגם עכשיו הסיבה שאנחנו בחופש מהטיפולים ( כבר 4 חודשים)היא כי זה מלחיץ אותו. אין מה לעשות, זה כנראה חלק מהעניין.
    תגידי לו שאלוהים לא אחראי על הכל, גם מצד האדם צריכה להיות השתדלות ( וזה נכון לפי ההלכה, אחרת איך זה שמלא נשים דתיות עוברות טיפולים)..
    בכל אופן תתעודדי, בסוף הוא יסכים, אצל גברים הכל לוקח יותר זמן..
    בנתיים קבלי
  • אפוש כמה זמן אתם בטיפולים והיתה לכם כבר הפריה?
  • טבעי המתח.... לכן אני אומרת את צריכה המון כוחות ובעיקר אנרגיות חיוביות, זה מה שאת צריכה לשדר לו.... לפעמים תראי לו שאת בדאון מהעניין שאת קצת עצובה, אבל בלי מילים רק שירגיש, תאמיני לי שהוא יגש אליך לבד ותדברו והכל יהיה בסדר, רק בלי לחץ מיותר, את עדיין צעירונת יש לכם זמן, תהנו מהביחד ותחזקו את עצמכם עכשיו.... אני חודש הבא נשואה שנתיים ובת 27, והחלום שלי היה להיות אמא הכי צעירה שאפשר, אבל בהתחלה קצת שמרנו כי הוא לא היה מוכן לילד... ועכשיו אנחנו מנסים שנה ושלושה חודשים בערך... מה שאני מנסה לומר שלא תמיד הדברים מסתדרים כפי שאנחנו רוצים, אבל אנחנו חייבים לקחת בפרופורציות ולעשות את הדברים בצורה נכונה... לא בפזיזות...
    מבטיחה לך שהכל יסתדר
  • מאמי אני כל כך מבינה אותך ושולחת לך מלא
  • תודה מאמי שלי כמו אצלי אני רבה איתו שילך כבר לבדיקה השניה אין לי כבר כוחותתתתתת

• טליה נשמה.. אני באותו סרט שלך, בהתחלה הייתי רבה ומתעצבנת ואז שמתי לב שזה רק מרחיק אותו.. קחי עצה קטנה ממני, תראי לו חוזק, עוצמה והבנה, שאת אוהבת אותו ואת מאושרת גם כשאת איתו לפני שמגיע הילד.. הגברים בחיים לא יודו בזה אבל לפעמים יש להם חשש שתאהבי ותשקיעי בילד יותר מבו.. זה אמיתי ומוכח.. אז שבעז"ה עוד השנה נחבק כולנו תינוק מתוק וחייכן.. אז המון הצלחה סבלנות והמון המון שמחה(:

הודיה
  • אז ככה, ניסינו שנה וקצת בלי טיפולים, ואז עברנו לשני טיפולי איקקלומין בלי הזרעות, אחכ עשינו 3 הזרעות על בסיס ביוץ טבעי ועוד הזרעה אחת עם גונל אף זריקות. כנראה נלך בחודש הבא לעוד הזרעה עם זריקות. סהכ מנסים למעלה משנתיים
  • אפוש אז לנו יש רק עשר אחוז בהזרעה
    הרופא אמר שנעשה שתי הזרעות ואם לא ילך ישר להפריה
    ועד שנלך להזרעה בעלי לא זז כולו אדיש רצח נימאס לי להזכיר לו 
  • מאמוש, אני ממש ממש מבינה אותך...
    בעלי לוקח את החיים לפי הזמנים שלו...

יצאנו 4 שנים לפני החתונה ועוד שנה וחצי עד שהוא הסכים שאפסיק עם הגלולות....
    בנובמבר אני בת 32!!!!!

לא יעזור כמה שנלחץ, נתעצבן ונתבאס... בסוף רק אם הם יהיו מוכנים לשתף פעולה זה יקרה ולא דקה אחת לפני.... המירמור שלנו לא עושה עליהם רושם...

חשוב לעבור את התהליך הזה יחד כששני הזוג מוכנים כי הורות זה לא משהו שאפשר להזדכות עליו, זה לכל החייים....

אני מציעה לך באהבה לדבק איתו ואולי להציע לו לקחת פסק זמן. את תראי שזה יבוא לו טבעי ואז הוא יהיה כולו בעניין ויהיה לכם יותר קל להתקדם ייד ולא תצטרכי לסחוב אותו...

קבלי ממני חיבוק ענק! הכל יהיה בסדר....

• רק את יודעת איך להגיע ללב שלו, רק את מכירה אותו ויודעת איך להשפיע עליו...
    נסי לשבת איתו רגוע, אולי אפילו לצאת לאנשהו...מקום כיפי...ופשוט לעשות תיאום ציפיות...לדבר על החלומות שלכם בכל רם ולפנטז ביחד על איזה אבא מדהים הוא יהיה..
    אין מה לעשות לפעמים לאחד מהמשתתפים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בנות אתן מקסימות תודה על הכל באמת אני מקווה שיהיה בסדר בעזרת השם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה