זה מרגיז?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, מזמן לא היה לנו שירשור כזה..
    ולי יש המון המון מה להוציא!!!!

אז..............
    העובדה שיש עכשיו 3 ימי חופש מהגן - זה מרגיז!!
    העובדה שאומנם יש צהרון אבל רק מ8 ועד 3:50 זה מאוד מרגיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    העובדה (שלמרות והסברתי ליותם מראש) שוב נכנסנו לגן - והוא התבלבל מזה שמחכה לו הצוות של הצהרון , וגם קצת נבהל.. זה מרגיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

העובדה שניצן שוב עומד להיות חולה - זה ממש אבל ממש ממש מרגיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ודבר חיובי אחד: לפחות היום יותם יקבל ארוחת צהריים ב13:00 - כמו שמגיע לו

20 תגובות
עמוד 1
  • זה מרגיז?!!!!!!!!!

תגידי תודה שלפחות יש לך צהרון!!!!!

אני עם אור פה בעבודה כי אצלנו הם בחופש! פשוט חוצפה
  • אני התעצבנית בתחילת השנה כשקיבלנו את לוח החופשות... זוכרות? - פתחתי שרשור עצבני במיוחד...
    למזלם יש לנו צהרון (לא משנה שיאיר לא סובל את הצוות של הצהרון) ושאלוהים יעזור לי בהמשך...
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אורטל- מה'זתומרת אין צהרון?
    היא רשומה לצהרון כל יום? הם לא אמורים להפעיל את הגן בחופשים?
    אולי יש לכם צהרון בחול המועד? כי הבנתי שבשנים עברו היה צהרון בחול המועד, אבל השנה הם החליפו את זה ב3 ימי חופש החדשים שקיבלנו
  • ג'ורג'י - אם לא נלך - יחליפו אותנו בצעירים רווקים ללא ילדים
  • הדס הצהרון שלכם אכן מרגיז - אצלנו הם עובדים מ- 7:30 עד 17 כמו יום רגיל של הגן.
    ויותר מרגיז בגדול הלוח חופשות של משרד החינוך שפשוט לא מאפשר לנו לעבוד.

• מעצבן ומרגיז
  • צריך להגיד תודה שיש את האופציה הזאת
  • כשהילדים יחזרו באוגוסט לגני ולא ב- 1 בספטמבר בטוח תהיו מרוצות..
  • לעניות דעתי מעולם לא היה כזה דבר... אני לא זוכרת שהיה לנו חופש לפני ערב חג
    המקרה היחידי היה בפסח ואז זה יכולתי להבין ועדיין יכולה להבין...
    מה הקטע הזה של סוכות פתאום? המורות בונות סוכה?

• בוניטה - אני מוכנה להתערב איתך שלא יחזרו ללמוד לפני ה1/9
    וגם אם יחזרו זה יהיה לא רלוונטי לגבינו .. בטוח ימצאו קומבינה של ימים לא מלאים או שהצהרון יתחיל ב1/9

בקיצור בוודאות נידפק!
  • הצהרון אף פעם לא מתחיל מהיום הראשון
    וגם שיש חופש של העיריה נגיד על כל 6 ימים נותנים 3 ימים....משהו כזה אם אני זוכרת נכון שזה לא כולל ע.חג וחג שיוצא שחול המועד זה 3 ימים והימים של הגשר זה 3 אז נותנים 3 ימים מתוכם
    אצלנו אני יודעת שזה רק ב 3 ימי גשר
    שחר בהצרון של אמא

• לנו יש צהרון גם מחר וגם מחרתיים.

• ימי החופש המיותרים הללו בגלל קיטורים של הורים על אוגוסט...
    עכשיו זה יותר קשה ויותר מעצבן
    !!!!
    חוזרים ב27.8 ללימודים... אבל רק חוק חינוך חובה.... והפרטיים, כרגיל

• ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ברור שזה מרגיז

• איפי - הצהרונים תמיד מתחילים מהיום הראשון בספטמבר! לפחות איפה שאני מכירה. רוב ההורים לא משאירים ביום הראשון כי גם ככה הילד בתקופת הסתגלות, אבל הצהרון עובד!

לגבי איך זה יהיה בשנה הבאה, שאלה טובה לגבי הצהרונים... אני מניחה ומקווה שהם יתחילו גם ב- 27 לאוגוסט. אולי אפשר כבר לנסות ולברר

hadaska - מכיוון והתכוונו כבר השנה להתחיל מוקדם וביטלו, אני בספק אם בשנה הבאה שוב יבטלו. לדעתי יתחילו ב- 27
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני לא מבינה את הטמטום הזה!!!!!!!אההההההההההההה
    זהו. נרגעתי. עד החופש הבא
  • בהחלט מרגיז!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה