לא החודש שלי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי
4 תגובות
עמוד 1
  • אוי מתוקה, מה אומר מלבד שאני מבינה אותך.. המצב הזה מבאס ומתסכל. גם אני קיבלתי בשישי ואתמול בבית הכנסת ראיתי את כל האמהות עם הילדים והייתה לי צביטה בלב.
    הדבר היחיד שנותר לנו הוא האופטימיות והתקווה אז תאחזי בזה ותאמיני.. מתישהו זה יגיע.
    אפשר לשאול איזה טיפול זה היה? כמה טיפולים כבר עברת?  
  • היי, את צודקת.
    זה גם מה שבעלי אמר לי אתמול, צריך להתפלל ולקוות ולעשות כל מה שאפשר ובסוף זה יגיע.
    אני כרגע בטיפולים בזריקות גונל F, זה אחרי ארבע חודשים עם איקוקלמין שלא עבד, אני יודעת שיש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות אבל האכזבה קשה כל חודש מחדש.
  • עכשיו גם דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר שהחודש בכל מקרה אי אפשר לעשות טיפול בגלל החגים,
    חודש אבוד מכל הבחינות
    טוב אני מקווה שאולי בחודש הבא.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה