היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי 3 כלבות: משי ודייזי הבוגרות וטייני הגורה המפלצתית. בזמן האחרון דייזי התחילה להתנפל על משי וטייני, אבל זה עוד היה איכשהוא נסבל, זה היה קורה פעם ב... והריב לא היה חזק, לא היו פצעים. כל השבוע שעבר זה התגבר והיו מכות כמעט כל יום ויום שישי הן רבו 5 פעמים. נכון לעכשיו דייזי סגורה בחדר נפרד משתי הבנות האחרות. הן כולן אצלי בתוך הבית.
אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מאד אוהבת אותן אבל זה לא יכול להיות ככה. אוף למה היא התחרפנה ככה? למה? הן פצועות, בעיקר דייזי , הכלבות היפות והמדהימות שלי מדממות אולי מישהי מכירה מישהו כמו הלוחש לכלבים בארץ? אני מוכנה לשלם כמה שצריך, כי אם המצב לא יסתדר אני אהיה חייבת למצוא לה בית אחר, ואני ממש לא רוצה. אני ממש לא יוכלה להרשות לעצמי קרבות כלבים בבית כשיש לי 2 תינוקות קטנים
כל הסופ"ש אני שקועה בזה לא יודעת איך לפתור את הבעיה.
12 תגובות
עמוד 1
למען האמת גם אני לא יודעת אבל אני בהחלטמוכנה לעזור לך בחיפושים. מאחלת לך שקט ושלווה
תודה פלוקי.
"..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
כולן מעוקרות. פורום מאלפים זה רעיון. איך לא חשבתי על זה. את רואה בגלל זה אני בפורום הזה. תודה על הרעיון
לא את לא!!! הרבה פעמים בלהט הרגע אנחנו לא חושבות וקודם פורקות... אח"כ בדיעבד כולנו גאונות!