שינה על הבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, שבוע טוב...
    יש לי שאלה, אני בהריון שני בשבוע 6, אני זוכרת שבהריון הקודם ממש נזהרתי בכל צעד וצעד, עכשו מן הסתם קצת פחות כי זה יותר קשה עם ילדה בבית...
    אבך השאלה שלי דווקא קשורה לשינה-
    מותר לדעתכן עדיין לישון על הבטן? זו הפוזה האהובה עלי..
    בהריון הקודם כי הייתי מאוד לחוצה מהרגע שידעתי שאני בהריון ישנתי על הגב..
    הפעם אני ממשיכה לישון על הבטן, לא אמור להזיק נכון?
    ושאלה נוספת- מתי מותר לעשות סקס לדעתכן? עדיף לחכות עדיין כי ההריון נורא ראשוני? לא זוכרת מה עשיתי פעם קודמת.......

9 תגובות
עמוד 1
  • הבייבי שלך מוגן בתוך הרחם וכל עוד לך נוח לו נוח את יכולה לישון על הבטן עד שכבר לך לא נוח..

• אין בעיה לישון על הבטן
    לא יושנים בהריון על הבטן כי זה לא נוח. אבל עדיין אין לך בטן ואם נוח לך אז יאללה שינה נעימה

• מיטל כמוני כמוך...
    גם אני בהריון הראשון נזהרתי יותר וגם ישנתי מהתחלה על הגב
    ועכשיו אני ישנה על הבטן ושאלתי את השאלה הזו פה והתברר לי שיש בנות שישנו על הבטן עד חודש 6 ואפילו 7
  • כמו שלילוש אמרה מותר כרגע במיוחד בשלב הזה..

ולגבי היחסים עם הבעל, אומר לך מה שהרב שלנו אומר, שזה הכי בטוח,
    לקיים פעם בשבוע בשלושה חודשים הראשונים, אחרי השליש הראשון אפשר כרגיל, אבל השליש הראשון מאוד פגיע וצריך להזהר במיוחד שהבעל נכנס, וגם אח"כ לא לזוז הרבה בפנים, שיהיה הכל בעדינות.

יהיו כאן כאלה שיגידו לך שזה שטויות, אבל מתוך מה ששמעתי לא כדאי להסתכן.

בהצלחה והריון תקין!

• מותר לישון על הבטן כל עוד נוח לך.
    לגבי סקס - מותר הכל. אם לא כואב לך הכל טוב. אנחנו לא עשינו שום דבר שונה. רק לא להגזים בקפיצות
  • בהריון הראשון שלי ישנתי עד חודש שביעי על הבטן. גם אם הייתי הולכת לישון על הגב הייתי מתעוררת על הבטן
  • אני עד עכשיו ישנה על הבטן

• בקשר לשינה את יכולה לישון אך שבא לך
    בזמן שאת מרגישה לא נוח תשני שינה אם עדיין נוח לך אז תשני
  • ישנתי על הבטן כמעט עד סוף ההריון.. וסקס.. עשינו חופשי במיוחד בסוף לשם הניצול לזרוז לידה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה