תסבירו לי איך יכול להיות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני מאוהבת בילדה הזאת מהרגע ש"הפלצתי" אותה כל כך שלא אכפת לי לא לישון ולא לאכול רק לחבק ולנשק אותה ולא אכפת לי הקטע של הבכי וכו?

ותסבירו לי עוד דבר חשוב - איך עם אוריאל זה לא היה ככה בכלל?

9 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת שעם שניהם הייתי קודם כל ב
  • וואי את מתארת אותי בדיוק..רק שהיו לי מספיק רגשות אשם מכדי להוציא את זה החוצה
  • לי עוד אין ילדים אבל מכולן אני שומעת שעם הילד הראשון הן לא ממש התחברו בתחילה
    הרגישו מותשות ולא הביעו ישר אהבה גדולה
    אני מניחה שפשוט בילד השני מוכנים יותר נפשית

• מאמי...
    יה רוסייה זקנה שכמוך....
    גם אצלי היה ככה, עם אוריקי לקח לי כמה חודשים עד שהתחלתי להתאהב בו. עם אמילי. איך שהיא יצאה רציתי לקפוץ מרוב אהבה
    זה דרך אגב ממש לא אומר שתאהבי את אוריאל פחות ממנה.
    זה נורמאלי לחלוטין, וגם הגיוני.
    תחשבי על זה - אוריאל הוא הראשון לא ידעת לקראת מה את הולכת (או צעוקת חחחחח), ופתאום הפכת להיות אמא זה משהו שצריך לעכל. איתה את כבר אמא.
  • אני הייתי מאוהבת בשתיהן מהרגע שראיתי אותן באולטרסאונד.
    כשעדן נולדה הייתי כל כך עייפה ששום דבר לא עיניין אותי. רציתי רק לישון. (62 שעות בחדר לידה). רק יום אחרי הלידה הלכתי לקחת אותה מהתינוקייה ונתתי לה לאכול, צילמתי אותה וחיתלתי אותה.
    אצל אגם הכל הלך הרבה יותר מהר והייתי מאוד עירנית והחזקתי אותה הרבה אחרי הלידה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אז אני לא לבד במערכה.... מרגישה הקלה.
    אוריאל הוא הגבר שלי אבל לפעמים אני כועסת עליו טיפה יותר מידי - כנראה ההורמונים

• גם לי היה מאוד קשה בהתחלה עם נהוראי
    אני חושבת שצריך להתרגל לילד ראשון, הוא מביא המון שמחה אבל המון קושי
    לוקח זמן להתרגל ולהתאהב

• אני מקווה שאת יודעת שאלו רק ההורמונים נכון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה