בני 10 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הם אוכלים במהלך היום?
    עדיין אוכלים מרק טחון ?
    מה עוד נותנים חוץ ממרק ופירות ומעדן?
    אני נותנת או בננה/ גרבר/ אבוקדו
    מעדן אחת ליומיים בערך
    מרגישה שחסר לי מגוון

היא עכשיו אכלה חצי קציצה (מרוסקת במזלג) וחתיכת לחמניה - זה מספיק לבני גילה ??
10 תגובות
עמוד 1
  • פנינוש, אני יודעת שזו התשובה הקלישאתית אבל בגילם הם אמורים לאכול כל מה שאנחנו אוכלים (חוץ מדבש)
    ינאי יושב איתנו בארוחות ואוכל כל מה שיש על השולחן עבורינו, אם זה צהריים או ערב.
    אני לא מכינה לו מרקים כבר חודשיים...יש לו רק 2 שניניים אבל הוא יודע היטב לבצע תנועות לעיסה ומוחץ את המזון עם החניכיים
    אני אכתוב לך דוגמאות למוצקים שהוא אוכל אולי תקבלי מכך רעיונות לאוריאן
    בבוקר הוא אוכל בבית תינוקות ביצה קשה או חביתה, לחמים, ירקות חתוכים, טונה, גבינה, חומוס, משולשת

בצהריים הוא אוכל שם או איתנו ספגטי בולונז, קוסקוס עם ירקות , עוף עם תפו"א, קציצות, פירה וכו

בערב הוא מקבל לרוב מעדן גמדים מעורבב עם כמה כפות גבינה לבנה ואחכ משלימה לו עם בקבוק...לפעמים עושה לביבות או לחם מטוגן והוא גם אוכל

מעדן את יכולה לתת כל יום, ולגבי הקציצה!אחלה...אבל תציעי לה גם תוספות רכות

בתאבון...
  • אמנם רוני גדולה,אבל בגיל כזה כבר אכלה הכל, גם בלי שיניים
  • וואו אני בשוק!
    טוב, אז הבנתי שנותנים הכל , אבל השאלה כמה??
    כרגע מתוך מה שהכנתי לה- אכלה חצי קציצה- זה מעט? זה בסדר?
    איך בדיוק הם אוכלים עוף ותפוא ??
  • תזרמי איתה. יש ימים שרוני תאכל קציצה שלמה ויש ימים שרק חצי.
    ביצה שלמה התחלתי לשים בקציצות, פשטידות, ורק אח"כ הצעתי לה את הצהוב כמו שהוא (מה שאגב לא תפס אצלה)
    אני מכינה כמות שנראית סבירה, קציצה, 3 כפות פתיתים, ירקות-תאכל בתיאבון.
    החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה
  • תודה ..
    אני אנסה לגוון לה את האוכל , להרחיב את מעגל הטעמים שלה..
    נראה לי שהיא מוכנה לזה , ופשוט אני לא כזה יודעת איך לעשות את זה ...
    מקודם היא חטפה לירין שניצל מהיד
  • אצלי דור רק עכשיו מנסה להתחיל ללעוס
    אני עדיין טוחנות לו מה שאנחנו אוכלים ככה שיוצא בערך שהוא אוכל בין חצי קציצה לקציצה ונגיד משהו כמו 2 כפות אורז או פתיתים או תפוח אדמה

• אני מטפלת כרגע בתינוקת בת 10 חוד'
    יש לה רק 2 שיניים אבל היא לועסת מאוד יפה עם החניכיים...
    אמא שלה עדיין מתעקשת להשיא לה מרק טחון ופירות . אני שמתי לב גם שהיא ממש מתגרה שהבנים שלי אוכלים ואני נותנת לה לטעום מהכל (חוץ מדגים) קציצות , חתיכות קטנות של עוף, תפ"א , פתיתים, אורז, שניצל, כריכים וכו'...
  • טוב - אז איתמר לא לועס טוב.
    אם אני נותנת לו מרקם טיפה יותר קשה הוא מקיא הכל - אז אני נותנת לו הכל ממש ממש מעוך.
    לגבי כמות - אני זורמת איתו אז קשה לי להגיד. בגדול עד שנמאס לו לאכול ולפעמים משלימה לו עם מטרנה אם הוא עוד רעב.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • כמה שיניים יש לה כבר?

אם היא לועסת יפה - אין שום סיבה שלא תאכל הכל
  • חשוב לציין שברגע שהיא תפנה ראש הצידה תדעי שהיא כבר שבעה
    אין כמות מדודה כשעוברים למוצק...גם אם היא תאכל מעט אחכ זה בסדר להשלים עם בקבוק...אני עושה את זה הרבה...הוא חצי שעה אחרי האוכל פתאום צורח ואני מבינה שהוא לא אכל מספיק ומשלימה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה