אוףףף אני כבר מיואשת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום בבדיקת דם +סונר אני אחרי 5 ימים של גונאל וכרגיל עם דקא כבר כימעט חודש וכלום פשוט כלום זקיקים קטנים מאד 4 מ''מ..למהההההה? אוף כבר היה תאריך משואר לשאיבה ב16 לחודש ועשו בטוח הכול נהרס..למה הגוף שלי לא מגיב לגונאל? הריי גונאל אמור להגדיל את הזקיקים לא?
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לשמוע מאמי...
    לא מבינה בגונאל, אבל מחזיקה לך אצבעות אל תתיאשי!!!!!
  • עד כמה שאני יודעת גונאל גורם לגוף לשחרר יותר זקיקים לא להגדיל אותם. אבל יש לך עוד 7 ימים ואני בטוחה שהם יגדלו ויהיו יפייפים
  • אני מזהההה מבינה אותך!!!!!!
    אני מזריקה פיורגון כבר שבועיים כמעט וביום חמישי כשהייתי בבדיקת דם ומעקב זקיקים לא היה כלום!!!!! רק קטנים מרובים

• עד כמה שאני הבנתי בהפריה,
    המטרה היא קודם לייצר כמות זקיקים לגרום להם לגדול ואח"כ לבייץ
    בעזרת כל הזריקות "הנחמדות" שלנו
    יש באת הזה הסבר על כל תרופה והמטרה שלה וגם תופעות לוואי
    http://www.doctors.co.il/ar/2751/%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA+%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F+-+%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A+%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90
  • העלו לי את המינון ל 150 בכול הזרקה מקודם היה 112.5והאחות עוד שואלת אותי (לפי בדיקות דם והסונר) את בטוחה שבכלל הזרקת נכון את הגונאל ועם הזרקת בכלל? חחחחחח לא גב' אחות זה רק נדמה לי שאני דוקרת א עצמי פעמיים ביום לארוחת בוקר ולארוחת ערב והבטן שלי ניראת כמו מסננת זה כניראה ככה נולדתי חחחחחחחח..
  • מצחיקה... חח ח לפחות את שומרת על מורל....
    אני לא כל כך מבינה בזה אבל אל דאגה, את בסוף תגיבי... תתני קצת קרדיט לרופא שמטפל בך והכל יהיה בסדר... בהצלחה!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה