היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פשוט כבר לא זוכרת.. 1. אם לתינוק שלי יש צהבת 11.8 האם מותר לי לצאת אתו לטייל בחוץ? 2. לגבי החלפת טיטולים - בבי"ח אמרו לי האחיות לא להעיר אותו להחליף טיטול אבל אני זוכרת שקראתי מחליפים בערך 10-15 טיטולים ביום.. לפי מה אתן מחליפות? לפני אוכל? אחרי? בלילה אתן מחליפות? 3. אם הצהבת לא לתעלה מעל 12 אז אנחנו עושים ברית ביום שישי כי בחמישי יוצא חג. האם יש לכן המלצות? זו פעם ראשונה שלי ואני די נחרדת... 4. מבחינת משקאות מה מותר ומה אסור בהנקה? האם מותר מיץ גזים? אני יודעת שמיצים חמוצים לא רצוי אבל שאר המיצים? כל התשובות יתקבלו בברכה
9 תגובות
עמוד 1
היי, אני עדיין לא ילדתי, אבל... ענו כאן פעם על עניין הטיטולים, נראה לי 10-15 זה המון וצריך להחליף בהתאם ליציאות, זה גם נשמע הגיוני, אולי עם בן כדאי להחליף בתדירות גבוהה יותר כדי לשמוע על היגיינה אחרי הברית!? קראתי גם בספרים וגם בפורום שבד"כ מחליפים אחרי אוכל, אבל בגלל שהתינוק נרדם אז יש כאלה שמעדיפות להחליף לפני....
מקווה שעזרתי, או שרק הוספתי עוד חומר למחשבה.... חכי לעוד תשובות מהמנוסות
ברית לא דוחים בגלל חג
אני הייתי מחליפה לפני האוכל, למרות שכשהוא אכל הוא ליכלך טיטול. אחרי אוכל לא ממש כדאי להחליף כי את מזיזה אותו ומרימה לו את הרגלים וזה יכול לגרום לו לפלוט.
ולא צריך להעיר אותו בשביל להחליף . תשימי לפני פשוט הרבה משחה..
לא יודעת לגבי הצהבת אבל אני מחליפה בד"כ שהטיטול ספוג בפיפי ובכל בכל בכל קקי ולו הקטן ביותר אני לא יכולה להגיד" לפני השינה" כי אין עדין סדר יום שאני יכולה לקרוא לזה "זמן שינה" אבל אפילו ב 2 בלילה אני מחליפה אם צריך.
לגבי משקאות מה שאני יודעת בלי קפאין כי זה ממריץ אותם... אני הפסקתי והילדה ישנה יותר טוב! משהו מוגז את יכולה בירה- ספרייט- סודה- מיץ פירות מוגזים (כמו סודה קלאב)
מאמי הטיפול בצהבת זה פוטותרפיה - כך שלצאת לשמש זה סבבה, רק שבפוטותרפיה התינוק רק עם חיתול וזה במינון מסוים, ופה הוא לבוש ומכוסה, כך שזה לא אותו הדבר. רק תעשי מעקב ותראי שהערכים לא עולים יותר מדי, תשימי לב אם לחמיות העיניים מצהיבות וגם העור שלו...
לגבי הנקה - את יכולה בעיקרון לשתות ולאכול הכל (!) חוץ מנענע -כי מייבשת חלב, קפאין להמעיט או לשתות מיד בתום ההנקה שיתפנה מהגוף עד ההנקה הבאה.
לגבי חיתולים - תחליפי בין ציצי אחד לשני על מנת להעיר את התינוק כי ההנקה מרדימה. אין צורך להחליף מיד אחרי כל פיפי, עם קקי אל תחכי שלא יהיה גירוי בעור.
מזל טוב מאמי בשעה טובה
לגבי מה ששאלת אין לי מושג אבל יענו לך המנוסות
אבל לגבי הברית אני יודעת שמותר לדחות עם זה כולל בחילול חג או שבת
בכל אופן זה מה שלי הסבירו
בהצלחה מאמי
אני אנסה לענות....
1- עם צהבת או בלי צהבת אני לא מוציאה מהבית בשבועות הראשונים , בטח שלא בשבוע הראשון , אבל זאת אני
מאמי לבן שלי היה צהבת מאוד חמורה בסביבות 15 ומשהו והמוהל שלנו אמר שהוא עושה ברית שיש צהבת בסביבות 12-13 אז שככה כן יעשו לכם ברית אבל צריך לבדוק עם המוהל שלכם לא דוחים ברית אם הכל בסדר - ולכן צריך לשאות את המוהל אם הוא עושה ברית ב11.5 ואם כן אז אתן תצטרכו לעשות ברית ביום חמישי בחג
לגבי החיתולים אני מחליפה לפני האוכל כי אחרי האוכל הוא נרדם לי וגם פולט לכן אני מעדיפה אחרי האוכל
לגבי החיתולים תחליפי כל ארוחה לא צריך להיסחף 10-15 את תפשטי את העור ככה
1. לא מבינה בצהבת אבל בכללי לא מומלץ להוציא לפני חודש מהבית...
2.טיטולים לפני כל האכלה..בהתחלה זה בערך 10 פעמים כי הם אוכלים כל שעה שעה וחצי מגיל חודש-חודשיים זה כבר כל 3 שעות...לא להעיר בלילה הם קמים לבד..
3.לא מבינה בזה..אבל מנסיון עם אחי אל תסתכלי בעיקר שזה פעם ראשונה שלך זה יעשה לך רע.. אני בחיסון בוכה אז בברית