היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עכשיו סגרנו עיסקה עם תמי 4 הפרימו החדש חדש חדש 115 שח בחודש למשך 36 חודשים (וזה אחרי הרבה הורדות וקיווצ'ו'צים של המחיר) הרבה זמן אנחנו חושבים על זה גם בגלל שאנחנו סוחבים שישיות מים ושותים הרבה וזה יוצא יקר כשמחברים את השבועות וגם בגלל הבייבית הקטנה שצריכה לחכות כל פעם שהקומקום יתחמם בכדי לחמם לה את החלב השאוב..
ווה ביותר. לי המליצו על דגם פמלי, חברה שהיו לה שניהם לא אהבה את הפרמיום..
אבל לשיקולך!
לא יודעת איך חייתי בלי תמי 4 עד לפני חמישה חודשים!
גם אני בהתחלה רציתי פמלי אבל הצורה של הפרימו יותר יפה! פחות ציורים מוזרים על הכפתורים... וגם יש שם אפשרות למלא ליטר מים בלי ללחוץ שעה...
עם כבר סגרת אז מזל טוב מאמי
אבל אני יש לי נביעות בר בבית ואנחנו מאוד מבסוטים מים יותר נקיים ולא צריך להחליף פילטרים וכאלה ובעייני לתמי 4 יש טעם מים לוואי כזה אבל זו דעתי אישית .. יש לנו המון חברים שמממש מבסוטים מתמי 4.
תהנו מזה בכל אופן ,
תמי 4 זה מעולה, אנחנו סופר מרוצים. אמנם יש לנו את הפמילי אבל שמעתי שגם הפרימו מצוין. ואיזה צבע מקסים! אני לא יכולתי לקחת בגוון הזה כי זה לא היה מתאים לעיצוב של המטבח שגם ככה מוזר
יש לנו תמי4 פרימו .הירוק.הילדים מרוצים.. קנינו קומקום חשמלי ב 3000 שקל
יופי- תודה בנות
מיכל-אני מניחה שקניתם את הקומקום לפני התמי 4... אבל למה ב 3000 שח?? מה כלכך מיוחד בו- הוא גם מזמר?
לדעתי היא התכוונה שהתמי 4 הוא כמו קומקום חשמלי שעולה 3000 ש"ח
אה כן- יש מצב שלזה היא התכוונה...תודה מינה
אבל זה לא רק זה גם מים קרים- זמינים תמיד!
בשבילי זה מצוין כי אני מחסלת בקבוקים! ולפעמים אנחנו נתקעים בלי!
אנחנו גםקנינו ממש לא מזמן תמי 4...יש לו אולי חודש אצלנו.... מעולללההה!!! אנחנו גם היינו סוחביםבקבוקים ושכשחשבנו על זה-ראינו שזה באמת לא משתלם.... אנחנו גם לקחנו סגול לילך....אבל אנחנו משלמים 88 ש"ח לחודש ולא 115 ש"ח..........
H.D 115 שח לחודש כולל את ההחלפות של המסננים כל חצי שנה וכל זה הכל כלול במחיר לא צריכים עוד להוסיף את כל ה 200 שח+ למסנן ולטכנאי שיבוא להחליף וכל מה שיש עוד בהמשך החודשים... ווואלה אם אצלכם זה 88 שח כולל הכל הכל וזה הדגם החדש- זכיתם! דרך משהו מסוים? או מישהו מסוים?
ביננו לא יודעת איך אפשר בלי תמי 4 - אחת ההחלטות הנכונות ביותר שעשינו מיכל אחלה מחיר תהנו והצבע מהמםםםםםםם
אין על תמי 4!!!! לנו יש אותו כבר שנה וחצי פרימו בצבע שמנת
] ]
גם אנחנו קנינו לפני חודשיים ומאז החיים קלים!!!
לי יש תמי 4 ארבע שנים כבר, אני סופר מרוצה. תמיד יש מים חמים או קרים, שירות מעולה
מצחיק שאמרת שקנית קומקום חשמלי במחיר של 3000 ש"ח אבל זה מה שזה באמת עושה, תמי 4 בסך הכול מחמם ומקרר את המים... די מעפן אם אתן שואלות אותי כי חוץ מזה, תמי 4, וגם אלקטרה לדעתי לא מסנן שום דבר מהמים ובעצם מזרים לנו לכוס מי ברז