שלום לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן וגמר חתימה טובה
    אני שמחה להצטרף לפורום!

רציתי להעלות שאלה בפורום, בגדול אני מנסה כבר חצי שנה להיקלט.. מאז החתונה. בדרך כלל בדקתי את ימי הביוץ והפוריות לפי המחשבון באתר זה, אך אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לבדוק אצל רופא נשים במדיוק את הביוץ?

תודה רבה
    אפי

אפי
5 תגובות
עמוד 1
  • היי אפי, ברוכה הבאה לשהות קצרה..
    האפשרות שלך היא ללכת לרופא נשים ולבקש הפניה למעקב זקיקים.. זה אולטרסאונד שבודק מתי הביצית שלך היא בגודל הכי טוב לקליטה של הזרע. מקווה שעזרתי..
    בהצלחה!!

• הי, ברוכה הבאה:)
    את יכולה לבקש מרופא נשים שלך לבצע מעקב זקיקים, זה אולטרא סאונד וגינלי שבעזרתו ניתן לזהות כמה את קרובה לביוץ. זה די מדויק, אבל דורש הגעה למרפאה.
    אפשרות ביתית - לעשות בדיקות ביוץ של ביוצית (או כל חברה אחרת), יש בכל בית מרקחת. אבל האמינות שלהם לא משהו, או לפחות כך אומרים חלק מהרופאים והבנות פה.
    בהצלחה!
    ענת
  • תודה רבה בנות!
    האמת שניסיתי פעמיים להשתמש בערכת ביוץ, אך לא ממש הבנתי מתי אני קרובה לביוץ.. כפי שאמרת זה לא הכי אמין...
    אני אקבע תור לאולטרא סאונד אצל רופא הנשים
    שיהיה המשך יום טוב

אפי
  • היי.
    לפי בדיקות ביוץ אני מבייצת 22 ימים מתוך החודש.
    תלכי לרופא ותגידי שאת מנסה כבר יותר מחצי שנה ומפספסת את הביוץ והוא כבר ינחה אותך.
    בהצלחה

• אז זה מראה כמה הבדיקות האלו לא אמינות...
    האמת שמאז שהפסקתי גלולות לא קיבלתי וסת כמו שאני רגילה לקבל, ארוכה וחזקה.. אני מקבלת וסת למשך יומיים, חלשה ולא בצורה סדירה, זה גם מה שמקשה על הניסיונות..
    תודה

אפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה