אוווףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שונאת את השבועיים שלפני המחזור!!! כל היום הראש במחשבות.. "אולי הפעם זה נקלט?" או "יש לי בחילה, אולי אני בהריון סופסוף?" או "וואי אני אוכלת כמו פיל אולי יש תינוק?"
    זה מציק.. אני היחידה המוזרה או שיש כאן עוד מישהי שחולה בזה???

10 תגובות
עמוד 1
  • זוהי תופעה ידועה ומוכרת, המכונה ע"י המומחים 'חרפנת טרום הריון'!
    כנראה שזה קורה לכולנו, או לפחות לרובנו...
  • באמת חרפנת!! טמטמת...

• וכיף שאני לא לבד.. זה מרגיע ... :)
  • את ממש לא לבד, יקריתי.... התרופה היחידה שמצאתי לדבר הזה - להכנס לפה פחות בתקופה הקריטית הזאת, זה מקטין משמעותית את רמת ההתעסקות בנושא...
    אני עברתי לשלב הבא - החודש מרגישה שהתחלתי להשתגע עוד לפי הביוץ לא כייף בכלל...
  • אחחחח אשכרה שבועיים את מחכה לביוץ ובשבועיים שאחרי הביוץ את מחכה לתוצאה.. זה לא נורמלי..
    אבל מאז שמצאתי את הפורום הזה, בנות כמוך גורמות לי להמשיך להיכנס.. זה מהמם כל התמיכה פה..

הודיה
  • אני מזדהה עם כל אחת ואחת מכן!!!!!!
    מזל שחברה שלי המליצה לי על האתר הזה עוד יום והייתי על סף שגעת!!!!

• איזה סוג של שגעת???
  • חחחחחח מזל שייש פורום שכל אחת מבינה את השנייה
    באמת חרפנה חחחח
    לפעמים אני יושבת כמו עכשיו וצוחקת אם בעלי הייה יודע איזה חרפנה אני הוא
    הייה נקרע עלי מצחוק....

• חחחח.... בעלי כל חודש אוכל את החרפנות שלי, הוא אמר שעוד חודש אחד כזה והו שולח אותי לאמא שלי חחחחח....
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח
    ואייי חבל הזמן את קורעת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה