באיזה גיל מתהפכים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל הילד צריך להתהפך???
    זה כזה חשוב להשים אותו על הבטן??

7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מתי מתהפכים, אבל חשוב מאוד להשכיב על הבטן, ככה הם מתאמצים להרים את הראש ומחזקים את רצועת הכתפיים.
  • חשוב מאוד מאוד לשים תינוקות על הבטן בזמן שהם ערים!!!!!!!!
    לרוב הם לא אוהבים את זה אבל זה מחזק שרירים של צוור וחגורת כתפיים. כל ההתפתחות מתחילה משכיבה על הבטן! כשמגעים למכון להתפתחות הילד (מקווה ומאחלת לא להגיע לשם), שאלה הראשונה ששואלים זה האם תינוק היה על הבטן
    התהפכות (מבטן לגב ומגב לבטן) היא מ 3 חודשים עד 6 חודשים, כך שיש עוד מלאאאאא זמן
  • אצלי אחד התחיל להתה]ך בארבעה חודשים והשני בחצי שנה. ככה שנראה לי שאין חוק באיזה גיל מתחילים להתהפך.
    חשוב מאוד שיהיו על הבטן, תקפידי על זה. זה מחזק להם את השרירים ואת חגורת הכתפיים. גורם להם לעבוד עם כל השרירים וכשהם מתרגחים, הם גם מאוד אוהבים להיות על הבטן (לפחות אצלי זה ככה
  • הי
    התהפכות לרובמגיל ארבעה ועד חצי שנה יש כאלה שגם יותר מאוחר.

אם התינוק לא יהיה על הבטן מספיק זמן הוא לא יחזק את השרירים לא ירים טוב את הראש וכל ההתפתחות שלו תתעכב.. התהפכות ישיבה זחילה וכן הלאה

אל תעשי את הטעות שאני עשיתי, אני נלחצתי לפני חודש ומזל שמזכרתי, שמתי את תמרי רק על הבטן והיום ברוך ה' היא נהנית מזה וגם מתהפכתמהגב לבטן בקלות

• מאוד חשוב שלים אותה על הבטן
    הבת שלי התחילה להתהפך בגיל 5 חודשים
  • שלי התחיל להתהפך בגיל חצי שנה למרות שאת ההתהפכות הראשונה שלו עשה לפני אבל הוא לא ממש היה משתמש ביכולת החדשה הזאת חחחח.

בגלל ההנחיות של משרד הבריאות וההפחדה שלהם לגבי זה שחייבים לישון על הגב, זה גורם להרבה אמהות להכנס למצב כזה שאם הוא מתהפך לבטן מהפחד רק שהוא יחנק להן הן ישר הופכות אותו לגב ובכלל שוחכות שצריך לשים על הבטן.
    בגלל זה עכשיו התופעה שילדים לא ממש מחבבים לשכב על הבטן נפוצה מאוד. כי הם לא מכירים את התנוחה הזאת.

בקיצור זה חשוב לשכב על הבטן וכמה שיותר מוקדם לתרגל את זה זה הכי טוב וימנע כל מיני קולות מעצבנים בגיל מאוחר חחחח

• הכי חשוב על הבטן! אחרת לא מתפתחים בקצב תקין. אוראל צריך להתחיל להרים את הראש קודם כל וזה יקרה רק אם הוא יהיה הרבה על הבטן כדי שיתחזק. חוץ מזה שכשלא שמים על הבטן בהתחלה הם מתעצבנים וקשה להרגיל אותם. גם אם הוא מתלונן שימי כמה שיותר. אחרי שיתרגל הוא לא יסכים אחרת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה