ערכי פרוגרסטרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם ערך של 129 פרוגרסטרון חמישה ימים לפני מועד המחזור יכול להעיד על הריון?
6 תגובות
עמוד 1
  • באמת שאין לי מושג, אבל נראה לי שהתשובה היא לא...
    הכי בטוח לעשות בדיקת בטא מספר ימים אחרי האיחור ותדעי בוודאות את התשובה...

בהצלחה
  • אצלי זה היה הערך כשגיליתי שאני בהיריון
    מקווה שגם אצלך
    בהצלחה
  • אם את לא מקבלת תמיכה של פרוגסטרון זה בהחלט ערך מכובד ביותר ויכול להעיד על הריון אבל רק בדיקת בטא תאשר בוודאות סתם מתוך סקרנות למה עשית בדיקת פרוגסטרון ?
  • עשיתי בדיקה בהוראה של הרופא, כי הייתה לי שחלה אחת מוגדלת ו2 זקיקים גדולים, שנשארו שם גם אחרי הביוץ
    תודה רבה לכולכן... מקסימות!!
  • jen10 שגילית שאת בהריון עם ערך דומה לשלי בפרוגסטרון היית מטופלת עם הורמונים?
  • היי, זה בהחלט פרוגרסטרון גבוה, אבל אם את מטופלת בהורמונים והיו לך יותר מזקיק אחד אז סביר להניח שהפרוגרסטרון הוא מהזקיקים. הסיבה שהרופא רצה לבדוק היא על-מנת לודא שבייצת (כשהזקיק מבייץ הגופיף הזהוב משחרר פרוגרסטרון). לי היה פרוגרסטרון גבוה עם כמה זקיקים ולא הייתי בהריון.
    מחזיקה לך מלא שבמקרה שלך זה הריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה