היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל סתם פנינה עכשוית של להב מהבוקר אנחנו מחוץ לבית - בבוקר אולטרסאונד פרקי ירכיים עם נועם (תקין) ואחר כך נפגשנו עם ירדן ואגם לגימבורי בקריון ארוחת בוקר צהריים בקיצור יום כיפי ארוך ומעייף. והרי הפנינה: אני- "יוווו איזה יום מעייף הלכו לי הרגליים" להב- רצה אלי בהיסטריה "אמא הנה הרגללים שלך. לא ראית אותן? את מבולבלת נורא"
חחחחחחחחחחחחחח הרסה אותנו מצחוק - אין על התמימות הזאת.
ולשיתוף: אמנם ילדה שניה ויחסית אני הרבה פחות לחוצה והיסטרית אבל יש משהו שדי מטריד אותי. אני משתדלת לשים את נועם על הבטן כל יום קצת (עד שהיא מתחרפנת חחחח) והיא פשוט לא מצליחה להרים את הראש - זה ממש ממש קשה לה. ולא עוזר גירויים ולא עוזר שאני שמה לה בובת זחל ארוכה בבית החזה לעזור - קשה לה נורא. בנוסף הראש שלה כל הזמן מסובב ימינה. העירו לי על זה ואני מנסה הכל משנה לה תנוחות מזיזה לה מנסה לגרות לכיוון השני ופשוט כלום לא עוזר גם זה ממש קשה לה. גם כשהיא כבר מצליחה להזיז את הראש לצד השני זה עם נטייה רצינית אחורה ולא באמת לצד שמאל (מוכנה להראות תמונות כדי שתבינו את כוונתי) יש לי תחושה שיש לה ממש קשיון בעורף ובחגורת הכתפיים ושום דבר שאעשה ברמת היכולת שלי לא יעזור. האם מוקדם מדי להילחץ? האם כדאי שאדרוש סיוע מקצועי מעכשיו ובלי להמתין שמישהו יציע? ואולי בכלל זה עדיין הגיוני בגילה? מה דעתכן?
8 תגובות
עמוד 1
איזה מתוקה להב
בני בזמנו היה במצב שלא אהב להרים את הראש ואז רופא המליצה לשים אותו על משטח קשיח , סבא שלו הכין לו איזה פלטה כזאת מסנדויץ' עם ציפוי של סדין . ואז מתחת לזרעות היתי מה לו מגבות רחצה מגולגלות . http://www.holdthatpic.com/
א- שמחה שהיה לכן יום כיף!! להב הזו כזו קורעת יאאאלה!! "את מבולבלת נורא.."
תודה לכולכן ונגה המון תודה אני בהחלט אנסה את כל מה שכתבת
פיתוש חתימה מהממת...... סיוון תנסי לעשות לה אווירוןןןן- את תשכבי על הגב על הרצפה רגליים שלך מכופפות ושנועם תהיה עם הבטן ( פנים אלייך) על הרגליים שלך ותחזיקי אותה בגב שלה כתמיכ... ככה את מרימה את הראש שלך אלייה ואז עושה מעין כפיפת בטן שזה גם טוב לך חחחח אני ממש עושה מיזה אימון ובכפיפה הפנים שלכן מתקרבות ואז היא תצחק ולא תשים לב שהיא על הבטן מקווה שעזרתי
אני הייתי מתיייעצת עם רופאת ילדים על הרופאה שלנו אני אמוד סומכת (הרבה יותר מטיפת חלב) זה לא נשמע לי משהו שאי אפשר ל"עבוד" עליו די בקלות אבל מי אני ?
סיוון זה לא נשמע בכלל שאת היסטרית או לחוצה,נשמע שאת אמא עירנית! יש מצב שנקרא טורטיקוליס. זה נטיה של הראש והצוואר לצד אחד,זה נגרם בדרך כלל או מתנוחה עוברית,שככה היא הייתה בבטן הרבה זמן ומה שנוצר זה התארכות של שריר הצוואר בצד אחד יותר מהשני,והסיבה השניה שזה עלול לקרות זה ממשיכה לא נכונה של המיילדת בזמן הלידה. (יש עוד סיבות,אבל הן פחות רווחות ברפואה הקונבנציונאלית אז אני לא אכנס לזה...) לבת הגדולה שלי היה את זה,הלכנו לפיזיותרפיסטית,שעבדה איתה,ובגיל תשעה חודשים אחרי הפסקה ארוכה בגלל כל מיני מניעות ועיכובים,המטפלת אמרה שכבר אין מה לעשות "ומקסימום יראו את זה שהיא תהיה עייפה"....אז זהו שלא! זה שטויות,לקחנו אותה לטיפול אצל אוסטיאופט(אוסטיאופטיה=מדע השלד והעצמות) וזה הסתדר,לגמרי! למה אני מספרת לך בכזו אריכות?... אני ממליצה ללכת לבקש מרופא ילדים הפניה כמה שיותר מהר לפיזיותרפיה כי זה לוקח זמן לקבל תור,ולעקוב אם יש שיפור,ואם אין אז לדעת שיש עוד דרכים לטפל בזה.