משבר קטן + התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות! סליחה מראש על החפירה...
    לא יודעת מה קורה איתי בימים האחרונים... אבל ממש נתקפתי חוסר שקט
    הפסקתי לקחת גלולות לפני 8 חודשים, וב-4 חודשים האחרונים אנחנו מנסים ברצינות. המחזור שלי לא סדיר (שחלה אחת פוליציסטית), ככה שאי אפשר לדעת מתי הביוץ. בחלק מהחודשים עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות והיה נראה שלא פספסנו, היה חודש שניסינו יום כן/יום לא.. בשורה התחתונה - עדיין אין הריון
    פתאום נכנסתי לסרטים אינסופיים... אולי חלק מזה בגלל אחותי, שנכנסה לאחרונה להריון אחרי כמה שנים של נסיונות, הפריות (יש בעיה אצל בעלה). אני יודעת שזה לא קשור אליי, אבל כשמישהו קרוב עובר כאלה חוויות - כנראה שאי אפשר להתנתק לגמרי....
    מחר יש לי תור לרופא נשים, אני מתלבטת אם לבקש לעשות פרופיל הורמולי, האם לדבר איתו על מעקב זקיקים. לא יודעת... מצד אחד לא בא לי להכנס לסחרור של בדיקות, מצד שני פתאום התחלתי לדאוג......... מה אתן אומרות?
    אהה ועוד דבר - אני כל הזמן סובלת מפטריות!.. סיפור שנמשך שנים. וכבר חודשיים שהדבר המעצבן הזה תוקף אותי רגע לפני שצריך להתחיל לעבוד, ואני בסטרס מזה רק עוד יותר - כן ישרוף בזמן היחסים, לא ישרוף...
    בקיצור אוףף אחד גדול
18 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי ממליצה לך להתחיל מעקב זקיקים בייחוד כי המחזור שלך לא סדיר ובגלל השחלה הפוליציסטית שלך, פרופיל הורמונלי אף פעם לא מזיק, תבקשי לעשות
    מעקב זקיקים ובדיקות דם לבדיקת ציוץ לא כאלה מפרכות, ולא כואבות כלל, מחזיקה לך אצבעות!!!
  • הוציאו עכשיו כדורים חדשים שמעלימים לך את הפטריה וגורמים לכך שלא תתקלי בה שוב.. נסי להיגמל כמה חודשים מ ים, בריכה ושירותים ציבוריים...
    בקשר למה שקרה לאחותך, יכול להיות שבגלל שאת מפחדת שזה יקרה לך ועוד דברים מטרידים אותך אז את לא רגועה, אין לזה באמת השפעה.. את המעודדת הכי גדולה פה אז אני בטוחה שאת יכולה לחזק את עצמך כמו שאת מחזקת פה את כולן, ובזכות זה את צריכה להיות רגועה ושלווה וזה בטוח יעזור...
    מליון חיזוקים.. ושנזכה כולנו עוד השנה להיכנס לתשעה חודשים יפים ומשעממים ולעבור אותם בקלות!!!
  • הי
    אני שמעתי שפטריה מפרישה חומר שקוטל את הזרע- אז מאוד יכול להיות שזה מה שמעכב את העניינים- שווה לשאול את רופא הנשים או את ד"ר ישי בפורום. חוץ מזה הייתי ממליצה לך לעשות פרופיל הורמונאלי, שווה לבדוק לפעמים חסר איזה משהו ולקיחה של תוסף כלשהוא עושה פלאים.
    וממי הכי חשוב, לא להיכנס לסרטים מיותרים- זה ממש לא לעניין!!!!
    הכל יהיה בסדר ההריון יגיע בתקווה שמהר מהמצופה

רעות
  • לגבי מה שרשמת על אחותך:
    יש לי חברה שנכנסה להריון אחרי שנתיים וחצי שכללו טיפולים. החברה הזו לא סיפרה לאף אחד וגם לא לי אילו טיפולים הם עברו, אבל כולנו ידענו.
    חברות אחרות שלי, שפחות מכירות אותה, כל הזמן היו אומרות לי שאני לא נכנסת להריון בגללה. בגלל שאני רואה שלה לוקח הרבה זמן אז זה משפיע גם עליי.
  • ענתי היי
    קודם כל את ממגרת את המחשבות השליליות האלה מראשך מיד !! אבל מיד מיד מיד !!! כי גם אם אין לך שום דבר אז את תייצרי אותו עם המוח שלך !
    גם אני פוליציסטית אמנם המחזור סדיר פחות או יותר אבל פוליציסטית ועובדה שנקלטתי אז גם את תיקלטי!!!
    אז מחר כשאת הולכת לרופא את מבקשת :
    1. פרופיל הורמונלי- פעם אחרונה שהייתי אצל הרופא אחרי 4 חודשים של נסיונות הוא כבר נתן לי אותו , כך תוכלי לבדוק מה מצבך ואם את מבייצת.
    2. מעקב זקיקים - המחזור שלך לא סדיר כך תוכלי לאתר את הביוץ הבדיקות ביוציות זה בולשיט לדעתי
    3. אם עוד לא עשית בדיקות דם של וירולוגיה ואנדירולוגיה - כך תוכלי לראות שהכל תקין אצלך בגוף ושיש לך מספיק נוגדים לדוגמא לאדמת - כי אם לא צריך לחסן, אם כבר את עושה בדיקת דם אז להכל
    4. לגבי פיטריה, את אולי המומחית לפטריות ואני המומחית לחיסול חחחחחחח
  • הי בנות,
    תודה רבה לכן על העזרה והעידוד
    הודיה, תואר המעודדת הכי גדולה של הפורום שמור להלן, אין לי שום סיכוי לקחת לה אותו...
    אתן צודקות לגבי פרופיל הורמונלי, אני אבקש היום הפניה, אבל לא בטוח שאשתמש בה במיידי.. אשמור אותה לידי, בשביל השקט הנפשי מעקב זקיקים נשמע לי יותר סיפור - כל הזמן לנסוע לרופא (אצלי הוא לא קרוב במיוחד).. נראה, אתייעץ איתו היום.
    ריס, מאוד יכול להיות שהסיפורים האלה משפיעים עלינו פסיכולוגית... חבל רק שדווקא אלה משפיעים, ולא של יתר החברות שלי שנכנסו להריון על החודש הראשון, יש לי 3 כאלה!
    הלן, מומחית לחיסולי פטריות.... אני לוקחת פרוביוטיקה די על בסיס יומיומי, ויש לי גם את הכמוסות הוגינליות... שמן עץ התה לא ניסיתי עדיין. הבעיה היא שאצלי הפטריה צצה הרבה פעמים כתוצאה מסטרס או לחץ, ולא היה חסר לי לאחרונה. מקווה שעכשיו מתחילה תקופה יותר רגוע, טפו טפו. לגבי זה שפטריה מחסלת זרע אני קצת סקפטית, אבל אשאל היום את הרופא ואכתוב לכן כאן, ונדע פעם אחת ולתמיד אם זה נכון או לא! ולגבי פרה סיד (שוב יוצאת לי חפירה ארוכה...) - אני גרה צפונית לת"א, נראה לי זה קצת רחוק, את מאזור אשדוד, נכון? אבל תודה על המחשבה ממייייי, אין אין אין עליך
    אז שוב תודה, בנות יקרות שלי... אני משתדלת להיות אופטימית וחיובית, אבל יש "נפילות" פה ושם... מזל שאחרי שיחה טובה עם בעלי, שינה איכותית וכמובן ההתכתבויות שלנו פה זה די נרגע
    מליון ובשורות טובות לכולנו ובקרוב,
    ענת
  • חחחחחח ענתי תודה על הכבוד ועל התואר חחחחחחח
  • הלן, שדרגת אותי משמעותית - אשמח לגור בצפון ת"א! אבל בינתיים זה רק צפונית לת"א, באזור השרון... תודה יפתי, אם אחרי החגים אני עדיין לא אהיה בהריון () ואם עד אז לא תתחרטי ולא תחליטי לשמור אותו לעצמך להריון הבא - בשמחה
    הבעיה שלי עם פרופיל הורמונלי היא החשש שזה עלול לגרום ללחץ אצל בעלי - אם נגיד אצלי הכל יהיה בסדר, שהוא לא יתחיל לחשוש שאולי לו יש בעיה...
    טוב די, אני מפסיקה לחפור לכן ולעצמי! הכל יהיה בסדרררר

ענת
  • חחחחחח ראית איך העברתי אותך דירה בקלות
  • ענתי,
    מה נתקפת פתאום מחשבות והרהורים???
    תראי, אני איתך באותה סירה- החודש יהיה החודש הרביעי לנסיונות שלנו, וגם אני התחלתי לחשוב אולי לבדוק יותר לעומק, לשלוח את בעלי שיחיה לבדיקות זרע, אפילו אמרתי לו חצי בצחוק (וחצי באמת) שהבוקסרים הצמודים שלו מפריעים לנו להיכנס להיריון

אבל נראה לי שהסיפור של אחותך דווקא צריך לעודד אותך- למרות הקשיים, אחרי נסיונות וזמן שהושקע- היא הצליחה. איזה אושר!!! ולך אין בכלל את הבעיות האלו שיש להם (מבחינת הבעל)... אז איך זה משפיע עליך, ועוד לרעה?
    בקיצור יפתי, תעשי כל מה שאת יכולה כדי להירגע... אם ירגיע אותך להתחיל מעקב, אז תעשי את זה בשביל השקט הנפשי שלך. הרי ידוע שרק ברוגע אפשר להצליח...

לענין הפטרייה, אני יכולה רק לשלוח לך גדול ולקווחת בשבילך שהיא תעבור מהר...
    תתעודדי יפתי- אנשים במצב גרוע משלנו הצליחו, לכן ברור שגם לנו זה יקרה!!!
    ואני בטוחה במיליון אחוזים שגם את תכתבי פה "אני לא מאמינה... 2 פסים" או משהו דומה (בטח יותר יצירתי... ).
    נשיקות,
    יפעת.
  • בננות, אני מרגישה כמו בפרסומת הזאת של לאומיקארד: למה מגיע לי כל הטוב הזה??? אתן מ-ק-ס-י-מ-ו-ת
    הלן, את צודקת כמו תמיד... קצת שכל ישר עוד לא הרג אף אחד בעלי מאוד פתוח ורציונלי בעיין, וזורם איתי בעניין של בדיקות (חמסה חמסה שימשיך, ושלא יהיה בזה צור בכלל), לכן אני צריכה לשים את החרדות הקטנות האלה בצד...
    יפעתוש! אנחנו כבר קיימנו שיחת בוקסרים צמודים מזמן.... גם כן חצי בצחוק.
    יקירתי, אנחנו שתינו צריכות לאמץ את עצתך - לעשות את מה שירגיע אותנו. אני די בטוחה שאין שום סיבה לדאגות, ושאנחנו סתם מעייפות את עצמנו עם דאגות. אבל... ככה אנחנו בנויות כנראה
    אתן זוכרות שמזמן מזמן סיפרתי על איזה אידיוט שאמר לבעלי בפאב שלפעמים הוא "רואה" דברים?.. אז במסגרת מה שהוא "ראה" באותו הערב הוא אמר שאצלנו הכל בסדר, רק ייקח קצת זמן, ושאולי אפילו נתחיל לחשוב שיש איזו בעיה, אבל הכל יהיה בסדר ואפילו יש לנו סיכוי לבת (זה מה ששנינו רוצים).... אז בעלי אומר לי אתמול - אולי הייצור ההזוי הזה בכל זאת צדק??... ימים יגידו.
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כן אני זוכרת את הייצור
  • ענתי, ראיתי מה רשמו לך כאן הבנות, עוד טיפ בעניין הפטריות...
    לצערי, בזמן הריון הפטריות מתגברות (בגלל שהגוף חלש אז מי שיש לה נטיה סובלת מהן יותר בזמן הריון), הרופא נשים תמיד המליץ לי לסיים רחצה בשטיפה אינטימית עם מים קרים בגלל שהפטריות אוהבות סביב חמה ולחה לכן לעולם לא לשטוף עם מים חמים.
    דבר נוסף, הוא המליץ לי ללכת בתק' ההריון עם בגדים כמה שיותר אווריריים (חצאיות למשל), רצוי תחתוני כותנה ולא כל הסטן (כי הזעה לא נספגת בסטן ואז שוב נוצרת לחות והבנו כבר שזה לא טוב לפיטריות...

• הלן - שוב צודקת, כמו תמיד מסכימה עם להעיף אותם!!!!!1
    יולי, חידשת לי שמהו לגבי התחום ה"אהוב" שלי... מה הכוונה בשטיפה אינטימית - מהחומרים האלה שמוכרים בסופר פארם, פשוט לערבב עם מים קרים? לא שמעתי על זה אף פעם, תודה על הטיפ...
  • כן אני בעיקר מכורה לשטיפה אינטימית של לגיניה היא לא זולה אבל מעולה
    יולי הרופא אמר לך את זה, הבנות פה אמרו לי שהרופא אמר לא טוב שטיפות אינטימיות בהריון
  • האמת שבד"כ הייתי שוטפת על פמינה...
    בהריון מרוב שזה חשר על עצמו (הפטריות) הרופא המליץ לי לשטוף עם סבון פולידין....
    לא יודעת כמה זה עזר...
    אבל הכי עזר שטיפות עם מים קרים...
    דרך אגב , גם עכשו הלכתי לרופא נשים (אמנם בשביל משהו שונה) אבל התלוננתי שנראה שיש לי פטריה, הרופא אמר לי שכרגע הוא לא רושם לי שום תרופה בגלל תחילת ההריון ואמר לי לנסות להיפטר מזה באמצעים טבעיים, כמו הרבה שטיפות ובמים קרים, שוב חזר על תחתוני כותנה ובדים אווריריים..
    לא תאמיני אבל הגירוד עבר... (ואני בטוחה שזו היתה פטריה...

• אני האמת לוקחת פרוסיוטיק פמינה באפון קבוע פעם הרופאת משפחה אמרה שזה בסדר לקחת גם בהריון
    אז אני ממשיכה
  • הי בננות, עדכון אחרי ביקור אצל רופא נשים...
    החלטנו להתחיל עם מעקב זקיקים. חייבת לציין שזה איכשהו מרגיע... ביום ראשון הבא על הבוקר אלך לאולטרא סאונד.
    שאלתי אותו לגבי ההשפעה של הפטרייה על הזרע. הוא אמר שפטריה לא מחסלת את הזרע, אבל בגדול כשיש תהליך דלקתי בנרתיק - זה לא ממש תורם לתהליך... על מנת למנוע פטריות למיניהן הוא המליץ לא להשתמש בתחתוניות, ולא לשטוף את האזור האינטימי עם סבון בכלל (!), אלא רק מסביב (מממ, באזור התסרוקת, אבל לא יותר "לעומק", שהסבון לא יגע בשפתיים בכלל). קצת קשה לי עם הרעיון הזה, אבל כבר שמעתי את זה מעוד רופא, אולי שווה לנסות.
    בקיצור, אני מכריזה בזאת על מלחמה בפטריה! ועל אופטימיות מחודשת
    יאללה, בואו אלינו בהמוניכן, שמנמנות!
    חיבוקים ולילה טוב,
    ענת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה