הי בנות,
תודה רבה לכן על העזרה והעידוד

הודיה, תואר המעודדת הכי גדולה של הפורום שמור להלן, אין לי שום סיכוי לקחת לה אותו...

אתן צודקות לגבי פרופיל הורמונלי, אני אבקש היום הפניה, אבל לא בטוח שאשתמש בה במיידי.. אשמור אותה לידי, בשביל השקט הנפשי

מעקב זקיקים נשמע לי יותר סיפור - כל הזמן לנסוע לרופא (אצלי הוא לא קרוב במיוחד).. נראה, אתייעץ איתו היום.
ריס, מאוד יכול להיות שהסיפורים האלה משפיעים עלינו פסיכולוגית... חבל רק שדווקא אלה משפיעים, ולא של יתר החברות שלי שנכנסו להריון על החודש הראשון, יש לי 3 כאלה!
הלן, מומחית לחיסולי פטריות....

אני לוקחת פרוביוטיקה די על בסיס יומיומי, ויש לי גם את הכמוסות הוגינליות... שמן עץ התה לא ניסיתי עדיין. הבעיה היא שאצלי הפטריה צצה הרבה פעמים כתוצאה מסטרס או לחץ, ולא היה חסר לי לאחרונה. מקווה שעכשיו מתחילה תקופה יותר רגוע, טפו טפו. לגבי זה שפטריה מחסלת זרע אני קצת סקפטית, אבל אשאל היום את הרופא ואכתוב לכן כאן, ונדע פעם אחת ולתמיד אם זה נכון או לא! ולגבי פרה סיד (שוב יוצאת לי חפירה ארוכה...

) - אני גרה צפונית לת"א, נראה לי זה קצת רחוק, את מאזור אשדוד, נכון? אבל תודה על המחשבה ממייייי, אין אין אין עליך

אז שוב תודה, בנות יקרות שלי... אני משתדלת להיות אופטימית וחיובית, אבל יש "נפילות" פה ושם... מזל שאחרי שיחה טובה עם בעלי, שינה איכותית וכמובן ההתכתבויות שלנו פה זה די נרגע

מליון

ובשורות טובות לכולנו ובקרוב,
ענת