יאוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!!!
    זה אתה הצטרפתי לאתר.
    אני מנסה להיכנס להריון כבר 9 חודשים!!!
    עד עכשיו המחזור שלי היה סדיר כל 28 יום
    ופתאום ב3 חודשים האחרונים הוא לא סדיר בכלל.......
    האם זה נורמלי????? לא בא להתחיל טיפולים
7 תגובות
עמוד 1
  • בדר"כ לא נותנים להתחיל בטיפולים לפני שנה של ניסיון להיקלט..
    תתחילי עם בדיקות ביוץ, והכי חשוב, תהיי רגועה...
    מחזיקה לך אצבעות
  • כבר עשיתי אולטרסאונד ביום השלישי של המחזור
    רחם תקין ושחלות תקינות!
    האם אני צריכה להאיץ את בעלי לעשות בדיקת זרע???
  • כשאת הולכת לרופא תגידי לו שאת מנסה כבר שנה.
    רק ככה יזוזו דברים.
    שיהיה בהצלחה

• ותמיד טוב שגם הבעל ייבדק, לא תמיד הבעיה היא אצלנו...
  • אני פשוט כולכך רוצה להיכנס להרין בטבעיות....
  • הי
    גם אני כמוך מנסים כבר תשעה חודשים. אני חושבת שכדאי לכם לעשות את הבדיקות , בלי לחץ כמובן , אבל תקבעי פגישה עם רופא נשים ותבקשי ממנו הפניות לפרופיל הורמונאלי בשבילך (בדיקות דם ביום השלישי למחזור) ובדיקת זרע לבעלך. גם ככה זה לוקח זמן עד שעושים .....,
    מאוד יכול להיות שהכל בסדר וסתם לוקח זמן- אין ממה להילחץ! זה שעושים את הבדיקות ממש לא אומר שהולכים לטיפולים- אין שום קשר. אנחנו עשינו את הבדיקות רק כדי להיות רגועים שאין איזו בעיה רצינית, את בעלי שלחו לבדיקת זרע שנייה ובינתיים אנחנו ממשיכים כרגיל בטבעי... אם לא מגלים בבדיקות משהו קיצוני עדיף לחכות לפחות עד השנה (לדעתי אפילו קצת יותר) ואם הבדיקות מצביעות על בעיה שלא מאפשרת להיכנס להריון טבעי (בתקווה שהכל בסדר ) אז עדיף לדעת עכשיו, לא?!
    בהצלחה

רעות
  • כן עשיתי את הבדיקה ההורמונלית.....
    יצא הכל תקין אצלי כל הההורמונים בגדר הנורמל,
    (עכשיו בעלי נכנס ללחץ...כי הוא חושב שמשהו לא תקין אצלו....)
    אבל גם הוא אמר שננסה עוד חודשיים ואם לא ילך אז הוא יעשה את הבדיקת זרע
    אני לא רוצה להלחיץ או להאיץ בו..... למרות שאני מתה שהוא יעשה את הבדיקת זרע.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה