למה חייבים להלחיץ למה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתנצלת מראש חייבת לפרוק. בשבוע שעבר הייתי ביעוץ גנטי. בטופס שחילקו הייתה שאלה אם יש פיגור שכלי במשפחה. סימנתי שכן( בן הדודה שלי, שחשוב לציין שאנחנו לא בקשר איתם, סובל מפיגור קל ואחותי סובלת מפיגור קל סביבתי). בעקבות הדברים, היועץ החליט, כי אני צריכה יעוץ גנטיקאי על ידי רופא. היום הגעתי לפרופסור אוהד שהוא ראש מכון הגנטיקה בסורוקה. הוא שאל אותי שאלות על בן הדודה שלי, כמו האם הוא נראה שונה, האם הוא עובד(מה שאין לי מושג כי לא ראיתי אותו כמעט 10 שנים) ואם הלידה שלו הייתה מלווה במצוקה כלשהי. על מה שידעתי עניתי ועל מה שלא לא. ואז הפרופסור שאגב לא קיבל את תוצאות בדיקת הדם שלי, שאין לו מושג אם האיקס השביר שלי תקין או לא, התחיל להסביר לי שאם יהיה לי בן הסיכויים שיהיה חולה לא עלינו הם גבוהים ואם יש לי בת הסיכויים קיימים אבל נמוכים יותר ואם אני רוצה, תקשיבו טוב!!!! אני יכולה להביא לו דגימת דם מהבן דודה שלי, אגב הוסבר לו מספר פעמים שאין לי קשר איתו, ובמקביל ייקחו דם מהעובר ויעשו הצלבה של הגנים וכל זה, תשבו בנות, תמורת2000 דולר!!! יצאתי ממנו כל כך נסערת לא הפסקתי לבכות על סמך מה הוא מחליט כזה דבר למה הוא מלחיץ?? אין לו אפילו את תשובות כבדיקת דם שלי!! אחרי שדיברתי עם בעלי החלטנו שאין לחץ ואנחנו חיים את היום, כשנקבל תשובות מבדיקת הדם נהיה חכמים יותר. מצטערת על הקדיחה, הייתי חיבת לשתף.. תודה למי שקוראת!

12 תגובות
עמוד 1
  • חוצפה פשוט!!! לדעתי מנסה לסחוט מימך כספים!!!!! תחכי לבדיקות דם ותהיי חכמה יותר אחר כך

• יאווו אני בהלם אני בשוק אין מילה אחרת מלבד שהוא מטורף כן כן מטורף לא שפויייייייי חי בסרט

• אוי יפה שלי.. ואני לא הייתי זמינה!!
    אני בטוחה בטוחה שלא משנה מין העובר- הכל בסדר איתו!
    אל תתייחסי למפגר הזה שמוסר לך מידע לא רלוונטי כי לא קיבל את התשובות הבסיסיות אפילו!
    אני בטוחה שקשה לכם אבל אל תשכחי את הסיפור שלי- בדיוק סיפור של רופאה מטומטמת!
    תאמינו והכל יהיה בסדר!
    כאן בשבילך תמיד- אוהבת.

• אני ב

• חכמה!

• תודה על העידוד בנות, למרות ששוב אני בוכה אנחנו מצפים ומקווים לבשורות טובות

• תודה על העידוד בנות, למרות ששוב אני בוכה אנחנו מצפים ומקווים לבשורות טובות

• מרווה כל פעם שאני נתקלת בתגובות שלך את משרה עליי שלווה באמת את כזו אופטימית ונעימה תודה ומצטערת לשמוע את שעברת!

• איך אני שמחה שעודדתי!

• מרווה את אחת המקסימות!! לפעמים כל מה שצריך זה נקודת מבט אופטימית וחייכנית והדאגות חולפות , תודה מאחלת לך ילדים רבים מאושרים ובריאים

• זה נשמע מאוד מוזר שהוא מחליט ללא מידע בסיסי.

אני הייתי בייעוץ גנטי (בגלל תוצאות בדיקת דם גבולית אחרי שקיפות + מוקד אקוגני בלב אחרי סקירה ראשונה) אבל נאמר לי להגיע עם כל תוצאות הבדיקות!!!
    הרופא ראה את הבדיקות שלי ושאל שאלות ורק אחר כך נתן ייעוץ!

אני לא שמעתי על הבדקה הזו שהוא הציע אבל אני מכירה בדיקה גם יקרה שנקראת צ'יפ גנטי שבעצם בודק את כל הגנים של העובר. נראה לי שלוקחים מבחנה של מי שפיר כמו בבדיקת מי שפיר ואחר כך בודקים.

חכי עם על הלחץ - הוא באמת לא במקום עכשיו, למרות שאפשר להרוג את הרופא הזה מעצבים. תקבלי את כל הבדיקות ואחר כך תלכי לייעוץ שוב (למישהו אחר) כשיהיו בידייך תוצאות ותהיי יותר חכמה.

אני ממליצה על פרופ' מוטי שוחט מפתח תקווה - גם יחס נהדר וגם ייעוץ מקצועי!

שיהיה בהצלחה בכל מקרה ומאחלת תוצאות תקינות
  • תודה יקירה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה