איך עלי לפעול? בסיטואציה הבאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקרה שקרה ביום שישי כך היה:
    אחר הצהרים לפני שיום כיפור נכנס, דנדוש הורידה את כל הבגדים ממנה, כולל תחתונים ותחילה להצביע ולגעת באיבר המין בבית אנחנו מלמדים אותה להצניע ולא לגעת או לחשוף ביקשנו ממנה להרים תחתונים והיא רק צוחקת לנו בפנים על כך, כמובן שאני מייד לקחתי אותה לחדר הלבשתי אותה והסברתי לה שאסור לחשוף ולגעת באיבר המין בצורה כזו איך לפעול עוד? אני חושדת שמשהו קורה במעון הם נכנסים בנים בנות כולם יחד לתאים ולא פעם דנדוש החליטה שבא לה לעשות פיפי בעמידה כי איקס עושה ככה אז שוב נכנסתי ל"פעולה" והסברתי לה שבנות עושות פיפ בישיבה ובנים בעמידה
    נראה לכן הגיוני או שזה קשור לגיל של גילוי המיניות כבר?
    יש מקום לדבר עם הגננת שלהם שתסביר גם שאסור להתפשט ולחשוף איברים?

13 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מתנהגת כמו בכל מצב אחר שאני אומרת לה משהו והיא צוחקת לי בפנים..
    עומדת על שלי ומציבה גבולות!
    זה באמת גיל של גילוי מיניות, בדיקת גבולות חוזרת בכל פעם מחדש.
    אבל- אל תקפצי למסקנות לגבי הגן! ממש לא..
    תבררי, תבקשי מהגננת שתשים לב ותשמור על גבולות הצניעות,
    שתדגיש את זה אם היא רואה לנכון,
    אבל אל תאשימי!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • ממש לא מאשימה דנדוש אמרה שהם נכנסים לשירותים יחד בנות ובנים ודנדוש מעולם עדין לא שיקרה לי

• אני הייתי קודם כל מבהירה שלא נוגעים באיבר המין ליד אנשים אחרים- אלא רק בפרטיות בחדר.
    במקביל הייתי מנסה לברר בעדינות אם זו התנהגות שראתה במקום כלשהו נוסף.. תדובבי אותה בעדינות. ובנוסף הייתי מנסה לגשש בגן אצל הגננות.

אבל בגדול זה גיל כזה- אל תכעסי -זה טבעי- גם הבדיקת גבולות לידכם וגם עצם הנגיעה עצמה.
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • מזתומרת? עוד לא ראיתי גן שבגיל 3 עושים הפרדה בחדרי שרותים בין בנים לבנות..ברור שנכנסים יחד
    וגם גאיה המון פעמים מרימה את השמלה או מכניסה יד לתחתונים
    היא בטח רואה בגן שאחרים עושים ואני בטוחה שזה מעורר תגובות של צחוק ולכן היא מנסה בבית כדי לראות איך אנחנו נגיב
    כמו שפיתוש כתבה- זה הגיל שהם מגלים את המיניות וכל המשתמע מזה
    אני גם נוהגת כמוך ומסבירה שאסור לחשוף..והכי חשוב לי להסביר לה יותר מהכל- שזה רק שלה ורק לה מותר לגעת!לא לאף אחד אחר!!!!!!
  • קודם כל לא לעשות מזה כזה סיפור
    הבן שלי כל היום מתפשט , שניהם בכלל נודיסטים
  • מיכל אצלי מתפשטת כל שני וחמישי
  • גם אצלנו זה קורה כמובן שתיהן עושות מה שתיארת,
    כמובן הן יודעות שלעולם אין להתפשט מחוץ לבית. אבל בבית הכל מותר וזה בסדר.
    אל תעשי מזה עניין, פשוט תסבירי לה שזה בסדר שהיא נוגעת באיברים הפרטיים שלה, אבל אסור לעשות זאת מחוץ לבית.
  • ככל שלא תעשי מזה עניין כך יותר מהם זה ייעלם.
    חוץ מזה זה הגיל בו הם מגלים את המיניות שלהם.
    ובגן אין הפרדה בין בנים ובנות, הם עדיין קטנים,
    וחוץ מזה נראה לי שזה טוב שהם ייראו את השוני בין בן ולבת וידעו שזה שוני טבעי.
    כל דבר שעושים ממנו אישיו, הופך לאישיו.
    נטלי
  • אצלנו בגן יש שירותים לבנות שירותים לבנים
    הם לא נכנסים ביחד הם אפילו יודעים שיש לבנות ויש לבנים ואסור להיכנס שיש מישהו בפנים
    וגם מלמדים אותם על הגוף

אני חושבת שזה החיסרון של גן פרטי בגיל הזה כי לא מיחסים לזה עדיין חשיבות לדברים האלה לגוף וכו
    אני לא ידועת לגבי המעון של דנדוש אבל לפי כל פעם הדברים שאת רושמת המקום ממש לא בשבילה שם
    אני היתי מעבירה אותה לגן עייריה

• דם אצלינו יש שירותים נפרדים...תא עם תמונה של בת ותא עם תמונה של בן
    מה זאת אומרת בגיל הזה אין הפרדה? בגיל שנה-שנתים אין הפרדה..מעל גיל 4 חייב להיות כבר
  • אני בדעה של מרינה גם לנו יש הפרדה בשני הגנים

אבל בלי קשר, גם עידן בא לנו לפעמים ביציאות בנושא
  • תודה בנות היום דיברתי עם אחת המטפלות בנושא היא אמרה לי שלעולם לא נותנים להם להכנס יחד לשירותים יש להם 3 שירותים במעון בכל כיתה ושנה שעברה שמו דלתות ומחייבים אותם לסגור את הדלת לפרטיות (כך היא אומרת אני נוטה להאמין כי הרבה פעמים ראיתי שילדים נכנסים וסוגרים את הדלת) נראה נקווה שיעבור בקרוב

• גם לנו יש הפרדה : בנות, בנים וצוות הגן. זה מה שהסבירו להם ביום הראשון כבר . בפרטי זה לא היה

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה