בעיקרון מה אתן עושות עם הבייבי שלכן??? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרגישה קצת פיספוס.... אגם אוכלת ישנה, אוכלת ישנה.... לפעמים לוקח זמן עד שהיא נרדמת אבל חוץ מזה אין הרבה פעילות... כשהיא ערה ככה בשעות אחר הצהריים אני שמה אותה על המזרן פעילות על הבטן ואנחנו מעודדים הרמת ראש והיא מסתכלת על דברים עד שהיא נהיית חסרת סבלנות... ואז מקלחת אוכל ולישון אני מפחדת שיש עוד דברים שצריך לעשות כמו לגרות להם את החושים שאני לא עושה...
האם זה תקין?...
9 תגובות
עמוד 1
בחודש הם כאלה משעממים כן....חחחח
את יכולה לעשות לה כל מיני מסאג'ים, ולגעת ולעסות... זה מפתח מודעות גןף- או במילים אחרות: היא תלמד איפה היא מתחילה ואיפה היא נגמרת.
זה מה יש עכשיו....
היי ירדנו'ש, מה קורה?
אני לא יודעת באיזה קופ,ח את, אבל אני בלאומית ויש קורס התפתחות תינוקות בחינם! הם אמורים להציע לך מיד עם הלידה, אם את בקופ"ח אחרת תבררי אם גם אצלכם יש או שאולי מגיע החזר.
אני ארשם בע"ה נראה לי גם חשוב, מעניין וגם מעביר קצת את הזמן.....
בובה אצלנו זה בול כמו אצלך הוא רוב היום ישן ואוכל וכשהוא ער גם לא עושים איתו יותר מדי.. נראה לי שזה פשוט הגיל ושעוד מעט נתחיל להנות איתם הרבה יותר
באמת אין הרבה מה לעשות חוץ מלעסות
זה הגיל! אין מה לעשות מאמוש...
אני אישית הולכת איתה לשופינג, בתי קפה, סופר, בישולים, את יודעת כמו חברה טובה - רק שהיא ישנה בעגלה
נכון בהתחלה זה משעמם עד שהם מתחילים להבין זה בסדר בהתחלה
חחח סין- הרגת אותי.
כן ירדן, אין הרבה מה לעשות אונב', טרמפולינה, שירים, דיבורים, מסאג'ים, אמבטיה, טיולים בחוץ
משחקים וכד' - עדיין לא.. עוד מעט והבית שלך יתמלא בצעצועים עד 0 מקום!